Google Chrome: AVERTIZAREA pentru Oamenii din TOATA Lumea

Google Chrome este in centrul unei avertizari importante pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce trebuie sa stie toti cei care il folosesc acum.

Google Chrome rezolvari

Google Chrome este in centrul unei avertizari foarte importante pentru utilizatorii din toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de probleme foarte importante care ii vizeaza pe utilizatorii ce folosesc browserul pe diverse sisteme de operare. Cei de la Google au lansat cu doar cateva zile in urma o actualizare pentru Google Chrome, versiunea 85.0.4183.121 fiind acum disponibila pentru toata lumea, si trebuie sa o instalati, chiar cu o mare recomandare de la Google.

Google Chrome are in aceasta versiune noua rezolvate nu mai putin de 10 probleme care au fost detectate in versiunea anterioara a browserului, aceste afiind extrem de serioase, si permitand exploatarea browserului, dar si a calculatoarelor. Vulnerabilitatile existente in Google Chrome pot fi exploatate de catre hackeri atat prin intermediul paginilor web, cat si prin alte pagini, iar din cauza lor poate fi rulat inclusiv cod nesemnat in browserele utilizatorilor din toata lumea.

Google Chrome: AVERTIZAREA pentru Oamenii din TOATA Lumea

Google Chrome ar putea fi exploatat intr-un asemenea mod incat datele utilizatorilor sa poata fi citite de catre hackeri fara ca ei sa stie, sa poata fi modificate, sau chiar poate sa fie sterse de la distanta. Google a vorbit despre 5 dintre vulnerabilitatile majore a Google Chrome intr-o alerta de securitate emisa saptamana aceasta, dar nu a oferit si detalii tehnice care sa permita exploatarea sa de catre hackeri prin website-uri malitioase.

“În funcție de privilegiile asociate aplicației, un atacator ar putea vizualiza, modifica sau șterge date. Dacă această aplicație a fost configurată pentru a avea mai puține drepturi de utilizator pe sistem, exploatarea celei mai severe dintre aceste vulnerabilități ar putea avea un impact mai mic decât dacă ar fi configurată cu drepturi administrative.”

Google Chrome are si alte 5 vulnerabilitati care nu sunt la fel de periculoase, adica pot permite exploatarea browserului intr-o anumita masura, insa nu permit exploatarea calculatoarelor oamenilor in vreun fel. Google Chrome nu e primul, si nici nu va fi ultimul browser care va avea probleme, dar e foarte important ca Google a rezolvat toate problemele cat a putut de repede, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de o experienta foarte buna, si de siguranta.

Google Chrome are aceasta versiune noua lansata deja de catre cei de la Google, insa daca vreti sa profitati de tot ceea ce ofera ea, ar trebui sa faceti instalarea chiar in momentul de fata.