iPhone 12: Denumirile Noilor Telefoane Dezvaluite pre Lansare

iphone 12 denumiri dezvaluite lansare

iPhone 12 are dezvaluite inainte de lansare noile denumiri pe care seria de telefoane le va avea, si vorbim despre aceleasi nume pe care le stiati de ceva vreme, dar si cu o surpriza despre care v-am vorbit de acum mai bine de o saptamana de zile.

iPhone 12 mini este acea mare surpriza, acest model de telefon al Apple fiind pregatit pentru lansare cu un ecran care are diagonala de 5.4 inch, una cu care v-ati obisnuit deja, astfel ca probabil multi dintre voi stiati ca modelul va veni, doar ca nu stiati si cu ce nume.

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max sunt celelalte modele de telefoane pe care compania Apple le va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar stickerele de mai jos, despre care se presupune ca ar fi venit direct de la Apple, ar trebui sa confirme numele.

iPhone 12 este o serie de telefoane care va fi lansata undeva prin cursul lunii viitoare de catre americani, dar deocamdata nu este foarte clar momentul in care ea va fi pusa in distributie pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi oferit.

iphone 12 stickere