Android 12: Anuntul OFICIAL Facut de Google pentru Telefoane

Android 12 are parte de un prim anunt oficial cu privire la o schimbare importanta pentru telefoanele din toata lumea, iata ce a dezvaluit Google.

Android 12 aplicatii

Android 12 este viitoarea versiune a sistemului de operare pentru telefoane mobile, compania Google lucrand deja la lansarea sa in momentul de fata, iar astazi a facut si o dezvaluire importanta cu privire la ceea ce urmeaza sa aduca pentru noi. Conform celor de la Google, ne putem astepta ca Android 12 sa rezolve o problema de care s-a cam plans lumea in ultimele luni de zile, mai exact instalarea de aplicatii din magazine terte.

Android 12 va simplifica procesul de instalare a aplicatiilor din magazine terte de aplicatii, compania Google dorind sa in intampinarea nevoilor utilizatorilor, insa fara a compromite securitatae telefoanelor acestora. Google pune foarte mare accent pe securitatea telefoanelor cu sistem de operare Android, astfel ca in Android 12 le va indeplini cererea utilizatorilor, dar va avea grija sa nu ii lase expusi vulnerabilitatilor cu care se intalensc la tot pasul.

Android 12: Anuntul OFICIAL Facut de Google pentru Telefoane

Android 12 va facilita in continuare, deci, instalarea de aplicatii de oriunde doresc utilizatorii, asa cum s-a intamplat intotdeauna in platforma celor de la Google, si asa cum va fi intotdeauna, pentru ca altfel compania nu vrea sa isi desfasoare activitatea. Cei de la Google vor ca Android 12 sa aduca pentru utilizatori doar cele mai bune experiente, astfel ca extinderea suportului pentru magazine terte de aplicatii e ceva normal pentru compania americana.

Android 12 nu va bloca posibilitatea de a instala aplicatii din magazine terte, insa desigur ca ramanea cel pericol in ceea ce priveste aplicatiile care nu sunt verificate de catre Google, si despre care nu se stie cat sunt de sigure pentru instalare in telefoane. Atat timp cat Google nu poate vedea exact cum afecteaza aplicatiile telefoanele utilizatorilor, nu le poate asigura securitatea, insa Android 12 va lasa in continuare aceeasi libertate cu care oamenii s-au obisnuit, si multumita careia folosesc sistemul de operare.

Android 12 este acum in plin proces de dezvoltare, insa prima versiune beta va fi lansata abia undeva in cursul anului viitor, probabil prin mai, versiunea finala fiind asteptata un august 2021, dar nu mai devreme de acea perioada.