Vodafone: Noul Anunt SPECIAL pentru Romanii din TOATA Lumea

Vodafone are un anunt foarte special pentru romanii din toata lumea, iata ce a dezvaluit operatorul pentru toata lumea, si cat de mult conteaza.

vodafone halep

Vodafone are un anunt special pentru romanii din toata lumea, nu doar cei din tara care ii sunt clienti, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nu se intampla chiar atat de des in istorie, din pacate pentru noi. Cei de la Vodafone pun in atentia romanilor faptul ca maine urmeaza sa aiba loc un duel care rar este vazut, doua jucatoare romance urmand a se intal intr-un meci eliminatoriu la Roland Garros, Simona Halep si Irina Begu fiind cele doua jucatoare.

Vodafone ii anunta pe romani in legatura cu faptul ca Eurosport 1, 2 si 4K vor transmite meciurile care au loc la Roland Garros, iar pentru Romania operatorul e sponsorul transmisiunilor, deci multumita lui le vom putea vedea. La nivel international orice roman va putea urmari meciurile pe canalele Eurosport, indiferent daca e client la Vodafone in vreo tara, sau daca pur si simplu are canalele incluse in grila de catre alt furnizor de servicii.

Vodafone: Noul Anunt SPECIAL pentru Romanii din TOATA Lumea

Vodafone a inceput sa promoveze masiv sporturile care sunt transmise pe canalele care fac parte din grila sa de televiziune, totul dupa finalizare achizitionarii UPC, o companie de la care a preluat toata infrastructura pentru televiziune prin cablu. Cei de la Vodafone se folosesc acum de tot pentru a le oferi romanilor doar cele mai bune experiente posibile pentru a urmari canalele favorite, si vorbim despre foarte multe evenimente sportive transmise saptamanal.

Halep vs. Begu la Roland Garros, mâine, la Eurosport! Este a opta oară când cele două românce se confruntă direct, dar…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 29 septembrie 2020

Vodafone este doar unul dintre cei doi furnizori de servicii de televiziune care are canalul Eurosport 4K in grila sa de programe, celalalt fiind RCS & RDS, astfel ca vorbim despre un post de televiziune destul de “exotic”. Cei de la Vodafone au profitat de aceasta situatie pentru a promova cat se poate de mult parteneriatul cu cei de la Eurosport pentru acest post de televiziune, si dupa cum se vede, totul pare sa fi fost de bun augur pentru Romania.

Vodafone spune ca meciul dintre Simona Halep si Irina Begu va avea loc maine la Roland Garros, astfel ca va trebui sa va uitati pe programul Eurosport pentru a vedea exact la ce ora urmeaza sa fie transmis totul.