Telefoanele Huawei: SECRETUL Urias Dezvaluit pentru Clienti

Telefoanele Huawei au in mod oficial dezvaluit un secret major pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru ele.

Telefoanele Huawei inaintea

Telefoanele Huawei au un secret urias dezvaluit pentru utilizatorii din intreaga lume, care in viitor vor dori sa cumpere si modelele pe care compania chinezeasca le pregateste acum pentru a le pune in vanzare. Mai exact, se pare ca telefoanele Huawei vor face trecerea la un sistem de incarcare rapida care este si mai rapid decat actualele, adica unul care sa faciliteze incarcarea rapida a telefoanelor cu pana la 66W, conform unei certificari oficiale.

Telefoanele Huawei nu au in momentul de fata un sistem de incarcare rapida care sa permita incarcarea lor cu o viteza atat de mare, astfel ca incarcarea rapida la 66W va ajunge cel mai probabil impreuna cu Huawei MATE 40 Pro, si Pro Plus. Acestea sunt urmatoarele modele importante pe care compania chinezeasca vrea sa le lanseze, iar telefoanele Huawei care vor venid upa ele ar trebui sa aiba deasemenea aceasta tehnologie integrata, cel putin in mod teoretic.

Telefoanele Huawei: SECRETUL Urias Dezvaluit pentru Clienti

Telefoanele Huawei inaintea incarcare rapida

Telefoanele Huawei nu au confirmata direct implementarea acestei tehnologii, dar o certificare pentru o baterie externa, de la companie, care e capabila sa se incarce la 66W vine sa confirme situatia de fapt. Practic, telefoanele Huawei urmeaza sa ajunga din urma, intr-o anumita masura, modelele care exista acum pe piata de la diversi competitori, si asta cu multe luni inainte ca Samsung GALAXY S30 sa fie lansat cu o tehnologie identica integrata.

Telefoanele Huawei au cel mai probabil implementat acest sistem acum pentru ca Huawei a aflat de planurile Samsung, si vrea sa fie cu un pas inaintea coreenilor, ceea ce pana la urma e un lucru bun, si genereaza concurenta. Telefoanele Huawei de generatie noua vor veni cu mai multe noutati importante, insa incarcarea rapida la 66W este ceva care cu siguranta va fi in atentia multor persoane cand seria Mate 40 va fi lansata in mod oficial.

Telefoanele Huawei ar putea avea si mai multe noutati majore, insa multe dintre ele depind si de sanctiunile impuse de catre SUA, acestea impiedicand achizitia de componente de ultima generatie care sa fie implementate in smartphone-uri.