CEC Bank: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt IMPORTANT

CEC Bank are un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a dezvaluit banca, si cat de mult conteaza pentru noi.

CEC Bank biruri

CEC Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar astazi a publicat si un mesaj important care ii vizeaza pe milioanele de clienti din toata tara, el putand fi de mare ajutor pentru ei. CEC Bank le readuce in atentie clientilor sai faptul ca au posibilitatea de a folosi platforma Ghiseul pentru a-si plati sute de taxe si impozite pe care autoritatile le emit pentru ei, totul chiar si cu cardurile emise de catre banca.

CEC Bank spune ca peste 300 de taxe pot fi platite de catre romani prin intermediul platformei Ghiseul, un numar urias, dar aceasta este o veste foarte buna pentru ca romanii pot practic sa evite mersul la ghiseele fizice pentru plati. Cei de la CEC Bank spun deasemenea ca taxele pot fi platite de catre romani inclusiv de pe telefoanele mobile, nu doar de pe calculatoare, ceea ce vine ca o noua veste buna privind simplificarea platii impozitelor.

CEC Bank: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt IMPORTANT

CEC Bank spune ca prin aceeasi platforma Ghiseul pot fi platite inclusiv amenzile incasate de catre Romani de la autoritati, ceea ce desigur ca simplifica si mai mult viata celor care din pacate au de platit asemenea obligatii. Pentru cei care nu au un cont facut pe platforma Ghiseul, CEC Bank spune ca exista optiunea de a face platile pentru impozite si amenzi direct din platformele de internet banking ale bancii, sau chiar din aplicatia pentru telefoane.

Plata taxelor și a impozitelor este acum mult mai ușoară! 📱🌏 Ai nevoie doar de un telefon mobil și de acces la internet….

Publicată de CEC Bank pe Miercuri, 30 septembrie 2020

CEC Bank a integrat suport pentru platforma Ghiseul pentru ca exista multi romani care au nevoie de o asemenea functionalitate in momentul de fata, mai ales ca asta ii scuteste de facut cont in ea, platind totul direct de la banca. Ideea in sine este una laudabila, iar asta pentru ca CEC Bank le face romanilor viata mult mai simpla cu aceasta integrare, si n-ar strica sa vedem inclusiv de la alte banci integrari similare facute spre binele clientilor lor.

CEC Bank mai are si alte servicii foarte bune pentru clientii sai din toata Romania, ele fiind disponibile atat in cadrul aplicatiei, cat si in cadrul platformei de internet banking pe care foarte multi romani o folosesc.