DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: Anuntul care a SURPRINS Multi Clienti Romani

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom fac astazi un anunt care a surprins foarte multi clienti din Romania, iata ce a fost dezvaluit pentru milioane de oameni.

DIGI Vodafone Orange Telekom orasele

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom sunt in centrul unui anunt care a surprins foarte multi clienti din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o veste foarte interesanta care ii vizeaza pe toti dintre ei acum. Mai exact, intr-un test facut pentru a certifica calitatea retelei Orange, cei de la Speedtest ne arata ce ofera DIGI, Vodafone, Orange, Telekom in 3 dintre cele mai importante orase din Romania, si vorbim despre o comparatie foarte interesanta a vitezelor de internet.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au in primul rand comparate vitezele de internet mobil in Bucuresti, acolo unde desigur ca portocalii domina, cu o viteza maxima de 83.16 Mbps, urmati de “rosii” cu 49 Mbps. Asa cum v-ati obisnuit deja in mai toate testele de viteza a internetului mobil facute pentru DIGI, Vodafone, Orange, Telekom, ultimele doua companii sunt cele care au intotdeauna, insa acum diferenta dintre grupul german si cel romanesc  este mult mai mica.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: Anuntul care a SURPRINS Multi Clienti Romani

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom orasele internet

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au parte de o prezentare in oglina si la Cluj-Napoca, acolo unde ierarhia este identica, doar ca lipseste grupul german, a carui performante n-au mai fost testate de catre cei de la Speedtest. Inclusiv in ceea ce priveste vitezele de download inregistrate de catre DIGI, Vodafone, Orange lucrurile sunt identice, iar asta din nou nu ar trebui sa mire, pentru ca toti operatorii ofera performante foarte proaste pentru acest serviciu.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom nu au parte de o ierarhie diferita nici in Timisoara, ei fiind ordonati exact la fel, cu performante similare, exceptand “portocalii”, care inregistreaza performante cu mult sub cele de la Bucuresti. Pe partea de upload vedem o surpriza interesanta in ierarhia DIGI, Vodafone, Orange, Telekom, iar asta pentru ca grupul german se plaseaza pe pozitia a doua, dupa cel francez, semn ca a facut investitii destul de bune pentru a-si asigura performantele acolo.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au reusit in 2020 sa creasca vitezele medii de download si upload in Romania in raport cu anul 2019, dar chiar si asa, tara noastra a cazut 2 locuri in ierarhia mondiala din cauza vitezelor medii mai mici decat ale altor tari.