Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care oricine ar trebui sa stie chiar acum, iata ce spune banca.

Raiffeisen Bank scut

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, unul cu care incearca sa ii invete pe oameni sa se protejeze intr-o perioada in care e foarte necesar ca toti sa fim extrem de atenti. Cei de la Raiffeisen Bank le spun romanilor ca pot sa se protejeze, sau sa ii protejeze pe cei dragi, de orice fel de pericole deca aleg sa le activeze platile cu debit direct pentru diversele servicii de care beneficiaza acum in Romania.

Raiffeisen Bank a lansat acum ceva timp un serviciu special pentru clientii din toata Romania, acesta permitandu-le sa seteze plati recurente automate pentru diversele servicii de care beneficiaza in momentul de fata. Vorbim despre plati recurente care pot fi setate pentru a plati electricitatea, gazul, serviciile de telefonie mobila, sau internet, si nu doar atat, Raiffeisen Bank oferind prin Smart Mobile acces la o varietate de companii furnizoare de servicii.

Raiffeisen Bank: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank le spune romanilor ca folosirea acestui serviciu ii poate ajuta sa isi scuteasca persoanele dragi de mersul in locatii in care exista un potential risc de infectare, ceea ce desigur ca oricand este posibil. Vorbim despre eliminarea drumurilor la reprezentantele furnizorilor de servicii pentru a le plati facturile, sau chiar la diverse alte magazine care incaseaza facturi, sau chiar la automate unde pot fi platite acestea.

Siguranța e cel mai frumos cadou pe care îl poți face celor dragi. Setează pentru ei plățile recurente prin Direct Debit…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 1 octombrie 2020

Raiffeisen Bank a lansat acest serviciu special pentru cei care nu obisnuiesc sa isi plateasca online facturile pentru diversele servicii de care beneficiaza, deci ei sunt principalii clienti vizati de acest sistem, care de altfel este chiar laudabil. Raiffeisen Bank incearca sa ii ajute pe oameni sa ramana in siguranta in aceasta perioada, dar desigur ca e necesar si ca oamenii sa vrea sa fie in siguranta, si sa se protejeze, altfel nici macar aceste sisteme nu sunt de vreun ajutor.

Raiffeisen Bank are incheiate parteneriate cu o varietate de companii din Romania pentru a facilita accesul la acest sistem, astfel ca in mod teoretic, oricine se poate bucura de posibilitatea de a il folosi in Romania.