GMAIL: Schimbarea NEASTEPTATA care a ENERVAT Utilizatorii

gmail buton selectare

GMAIL este cea mai populara platforma de email in momentul de fata, peste 1 miliard de oameni din intreaga lume folosind-o pentru a comunica cu diverse persoane, insa o schimbare recenta a reusit sa enerveze foarte multe persoane, din pacate, ea fiind una destul de importanta.

GMAIL a eliminat butonul care permite selectarea tuturor email-urilor dintr-o cautare facuta de catre utilizatori, si oamenii au inceput deja sa se planga pe retelele de socializare in legatura cu aceasta modificare, dar e probabil ca ea sa fie un bug si nimic mai mult.

GMAIL nu a confirmat faptul ca a eliminat intentionat acel buton, ba din contra,le spune oamenilor ca inca mai pot folosi acea functionalitate, deci cel mai probabil o problema din serverele platformei a dus la disparitia misterioasa a butonului fara vreo avertizare cu privire la asta.

GMAIL va avea mai mult ca sigur problema rezolvata la un moment dat de catre cei de la Google, doar ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand, sau cum, se va intampla acest lucru, asa ca avem de asteptat pana cand vom afla exact cand lucrurile vor reveni intr-un final la normal.