GTA 5: Cum Primesti GRATUIT BANI in Joc Saptamana Aceasta

GTA 5 prime

GTA 5 intra intr-o noua saptamana in care jucatorii primesc in mod gratuit bani pentru ca participa la lumea virtuala creata de catre cei de la Rockstar Games, si vorbim despre o surpriza foarte buna pe car eo face compania americana pentru oamenii din intreaga lume, una de care poti profita.

GTA 5 le ofera 1.000.000 de dolari oricaror jucatori care isi conecteaza contul Amazon Prime de cel din platforma companiei Rockstar Games, bonusul fiind oferit o singura data pentru jucatori la conectare, fara a mai putea fi luat iar, chiar daca va deconectati contul, si il reconectat.

GTA 5 le ofera in mod gratuit jucatorilor din toata lumea cate si 200.000 de dolari daca dupa ce isi conecteaza contul din platforma Rockstar Games cu cel din Amazon Prime intra si se joaca macar o data saptamana aceasta, deci puteti primi 1.2 milioane de dolari fara sa faceti mare lucru.

GTA 5 vine cu aceasta mare surpriza pentru abonatii Amazon Prime in ideea de a le oferi posibilitatea de a se bucura de mai multe dintre beneficiile pe care le ofera jocul in momentul de fata, iar asta e o veste foarte buna pentru ca in final ei au cel mai mult de castigat din asta.

GTA 5 a mai oferit in trecut bani in mod gratuit jucatorilor, insa aceasta este una dintre putinele ocazii in care vorbim despre bonusuri atat de mari, si chiar duble, pentru cei care sunt activi in cadrul platformei companiei americane, deci profitati de ocazie cat inca mai este disponibila.