Windows 10: Vestea GROZAVA, Schimbarea CERUTA de Multi Ani

Windows 10 are parte de o veste grozava cu o schimbare importanta care este ceruta de foarte multi ani de catre utilizatori din intreaga lume.

Windows 10 nvme

Windows 10 are pregatita pentru lansare o functie grozava care este ceruta de ani de zile de catre foarte multi dintre cei care folosesc sistemul de operare, si iata ca intr-un final ea urmeaza sa fie disponibila pentru noi toti. Mai exact, viitoarele versiuni ale Windows 10 vor fi capabile sa le spuna utilizatorilor daca SSD-ul lor este pe cale sa se strice, si necesita o salvare a tuturor datelor pentru ca ele sa nu fie pierdute de catre utilizator, ceva ce mai mult ca sigur multi ar regreta.

Windows 10 are aceasta functie implementata in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare, care este testata cu utilizatorii ce fac parte din programul prin care aceste functii sunt testate inainte de a fi oferite publicului larg. Pentru inceput, Windows 10 va fi capabil sa detecteze problemele de acest gen care afecteaza mediile de stocare de tip NVMe, cele mai avansate si mai scumpe dintre toate SSD-urile care exista acum pe piata.

Windows 10: Vestea GROZAVA, Schimbarea CERUTA de Multi Ani

Windows 10 nvme alerta

Windows 10 are in build-ul 20226 integrat un meniu special in care utilizatorii pot sa vada care este “starea de sanatate” a SSD-ului lor NVMe, astfel ca vor sti din timp daca trebuie sa il inlocuiasca inainte sa fie distrus. Vorbim despre o problema foarte serioasa care poate afecta un numar foarte mare de persoane, iar asta pentru ca mediile de stocare se pot strica oricand, din pacate, iar Windows 10 va afisa inclusiv alerte cand exista riscul ca asta sa se intample.

Windows 10 nvme atentionare

Windows 10 nu are deocamdata dezvaluite si detalii cu privire la modul in care ar urma sa preia sistemul de operare date de la SSD-uri pentru a oferi alerte pentru momentele cand ele sunt aproape de a se strica, deci nu se stie clar cum determina asta. Chiar si asa, faptul ca Windows 10 are implementata o schimbare de acest gen este un lucru foarte bun, si asta pentru ca oamenii pot afla din timp cand trebuie sa inlocuiasca mediul de stocare pentru a nu pierde date importante.

Windows 10 va avea aceasta schimbare majora lansata cand va fi 100% sigura pentru a fi oferite, si nu va afisa informatii false, fie ca ele le spun oamenilor ca trebuie sa isi schimbe SSD-urile, sau sa le pastreze in continuare pentru ca nu au probleme.