Telekom: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt Astazi

Telekom are un anunt important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum de la operatorul de telecomunicatii.

Telekom piata

Telekom are astazi un mesaj foarte interesant pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile, iar asta pentru ca vorbim despre o veste foarte buna in cazul in care nu stiai de existenta sa. Cei de la Telekom au actualizat cu ceva timp in urma aplicatia MyAccount, si au implementat o muiltitudine de functii noi pentru utilizatori, iar astazi vorbesc despre una noua dintre ele.

Telekom vorbeste astazi despre functia numita MarketPlace, una care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o interfata simpla in care pot sa vada toate ofertele care sunt disponibile pentru eii in momentul de fata. Fie vorbim despre oferte personalizate de catre cei de la Telekom pentru clientii din toata Romania, fie vorbim despre ofertele generale pe care operatorul le are oricum pentru toti clientii sai din  Romania.

Telekom: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt Astazi

Telekom a simplificat accesul la MarketPlace prin aducerea sectiunii intr-o zona din aplicatie care este mai usor de vazut, iar in doar 2 pasi oricine poate sa afle ofertele de care poate profita chiar acum. Ideea din spatele acestui sistem este una foarte interesanta, iar asta pentru ca Telekom a gandit totul astfel incat utilizatorii sa poata beneficia doar de cea mai buna experienta posibila, si desigur sa-i activeze oferetle.

În Telekom Marketplace, poți găsi cele mai noi oferte pentru produsele și serviciile Telekom. Acum ajungi în Marketplace…

Publicată de Telekom Romania pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Telekom a inceput de ceva vreme sa promoveze diversele functii care sunt oferite prin intermediul aplicatiei MyAccount, si daca inca nu ati aflat de ele, atunci poate ca ar fi bine sa va uitati le website-ul operatorului. Acolo veti gasi toate informatiile necesare pentru a va putea folosi de tot ceea ce este disponibil pentru telefoanele din toata Romania, Telekom incercand sa-i ajute pe oameni sa isi mai si rezolve problemele fara a mai contacta consultantii sai.

Telekom distribuie aplicatia MyAccount in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, astfel ca ar fi bine sa o instalati chiar acum pentru a va bucura de oferte, dar si de celelalte functii oferite.