WhatsApp: Functia SURPRIZA Lansata OFICIAL catre Utilizatori

WhatsApp are o functie surpriza lansata in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce aduce ea pentru noi chiar in momentul de fata.

WhatsApp marginalizare

WhatsApp a lansat deja o functie foarte interesanta pentru utilizatorii din toata lumea, iar desi abia zilele trecute vorbeam despre ea ca fiind in testare in versiune beta, iata ca deja o putem folosi in mod oficial. Cei de la WhatsApp au decis sa lanseze pentru toata lumea noua functie care permite blocarea permanenta a notificarilor pentru anumite conversatii, doar ca vorbim despre aceasta functie lansata deocamdata doar pentru WhatsApp Web.

WhatsApp a integrat noua functie in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa iata ca in WhatsApp Web a lansat-o in mod public pentru toti cei care sunt dornici sa se foloseasca de ea. V-am vorbit zilele trecute despre aceasta functie noua, ea oferind posibilitatea de a bloca in mod permanent notificarile de la anumite conversatii, functia inlocuind-o pe cea care permitea blocarea lor pentru doar un an de zile, dar diferenta e mica.

WhatsApp: Functia SURPRIZA Lansata OFICIAL catre Utilizatori

WhatsApp marginalizare notificari

WhatsApp nu vine aici cu o surpriza mare pentru utilizatorii sai, iar asta pentru ca nu vorbim despre un update colosal pentru functionalitate, mai ales ca e improbabil ca foarte multa lume sa se foloseasca oricum de aceasta functie. Cei care totusi o fac, au posibilitatea de a bloca fara probleme pentru totdeauna notificarile de la o anumita conversatie, fara ca interlocutorul lor sa stie ca persoana catre care trimite mesajele nu primeste de fapt vreo notificare.

WhatsApp a primit cereri de la unii utilizatori pentru a implementa aceasta functionalitate, si e bine ca a ascultat dorintele oamenilor pentru ca vorbim despre ceva care poate fi si foarte util pentru unii dintre ei. E adevarat ca exista putina lume care sa nu fi blocat in totalitate pe cineva pe vreo retea de socializare, insa aici vorbim despre o blocare subtila, doar a notificarilor, insa mesajele vor fi in continuare vizibile printre cele disponibile in aplicatie.

WhatsApp va lansa aceasta functie noua inclusiv pe iPhone si Android atunci cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita in mod oficial pentru toti utilizatorii, deci mai avem ceva de asteptat pentru acest lucru.