CEC Bank: Mesajul de Mare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

CEC Bank are un mesaj de mare importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat, si ce ar trebui sa stii chiar in acest moment.

CEC Bank incearca sa ii surprinda in bine pe toti clientii sai din Romania cu un mesaj de mare importanta despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum, iar asta pentru ca este vorba despre ceva de mare ajutor pentru oricine. Mai exact, cei de la CEC Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a folosi aplicatia lor pentru a face o varietate de tranzactii, si nu doar atat, prin intermediul sau.

CEC Bank a lansat de ceva vreme aplicatia sa pentru Mobile Banking, ea fiind gandita pentru a le facilita tuturor clientilor posibilitatea de a isi administra mult mai usor conturile pe care le au la banca. Desigur ca vorbim si despre alte functionalitati foarte bune pe care CEC Bank le are implementate in aplicatia oferita pentru clienti, dar mesajul de astazi vizeaza in principal tranzactiile care pot fi facute de pe telefoanele mobile.

CEC Bank: Mesajul de Mare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

CEC Bank nu este singura banca de la care vine o aplicatie pentru mobile banking, dula cum unii dintre voi stiti deja, astfel ca nu vorbim despre ceva inovator, ci doar despre o solutie buna pe care banca o are. Separat de monitorizarea tranzactiilor, CEC Bank permite, de exemplu, inclusiv plata taxelor voastre prin intermediul platformie ghiseul, astfel ca nu trebuie sa aveti un cont acolo pentru a face plata acestora, ci o puteti face din aplicatie.

Acum că suntem în era Internetului, metodele moderne de plată ne scutesc de drumul la bancă și ne ajută să ne…

Publicată de CEC Bank pe Duminică, 4 octombrie 2020

CEC Bank permite deasemenea schimburile valutare la cursuri ferme, si inchiderea, sau deschiderea de depozite bancare, totul direct de pe telefonul mobil, fara a merge in mod efectiv undeva pentru a face asta. Desigur ca exista si multe alte functii pe care le are integrate in aplicatia sa, ea fiind disponibila pentru instalare pentru telefoanele iPhone si Android prin intermediul magazinelor de aplicatii App Store si Google Play Store.

CEC Bank permite activarea contului pentru folosirea aplicatiei sale mobile inclusiv 100% online, astfel ca nu trebuie sa mergeti in mod efectiv la banca pentru a face acest lucru in momentul de fata.