Orange: Surpriza GRATUITA pentru Clientii din TOATA Romania

Orange a anuntat o uriasa surpriza gratuita pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca pentru toata lumea chiar de acum.

orange ps4

Orange are o noua veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva ce foarte putini romani isi imaginau ca vor primi in momentul de fata, insa iata ca se mai intampla si lucruri bune. Cei de la Orange au anuntat in mod oficial, in aceasta pagina, faptul ca ofera o consola Playstation 4 Pro pentru clientii sin Romania impreuna cu AXN HD, perioada concursului fiind 2 – 30 octombrie, deci aveti destule sanse pentru a va inscrie la el.

Orange le cere clientilor sa urmareasca serialul Alex Rider, sau alte filme si seriale de actiune de pe AXN HD, folosind Orange TV Go, iar asa sunt automat inscrisi pentru tragerea la sorti pentru a castiga consola. Ideea din spatele concursului e una interesanta, cu scopul de a mai creste audienta AXN HD, chiar daca e vorba despre un singur premiu, o consola Playstation 4 Pro nefiind totusi ceva care poate fi usor ignorat de catre clientii din Romania.

Orange: Surpriza GRATUITA pentru Clientii din TOATA Romania

Orange are o veche colaborare cu cei de la AXN, ale caror canale de televiziune sunt de foarte mult timp in oferta operatorului de telecomunicatii, deci concursul de astazi n-ar trebui sa fie o surpriza chiar atat de mare. Vorbim despre clientii care nu trebuie sa faca mare lucru pentru a se bucura de promotie, Orange cerandu-le doar sa urmareasca filme si seriale de pe AXN, ceea ce unii dintre ei oricum faceau, deci nu e vorba despre ceva complicat.

Câștigă un PlayStation® 4 PRO cu AXN HD și #OrangeTVGo. Intră în aplicație între 2 și 30 octombrie, urmărește pe AXN HD…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Orange vine cu aceasta promotie pentru ca vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania mai multe beneficii pentru vizualizarea canalelor de televiziune, iar a castiga o consola in timp ce te uiti la televizor nu e un lucru rau. Orange stie cat de mult le place oamenilor sa castige diverse produse, in special console, astfel ca ideea aceasta e ina care merita laudata, mai ales ca nu exista vreun alt operator care sa ofere ceva similar in momentul de fata.

Orange ramane cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand sute de mii de clienti abonati ai serviciilor de televiziune, si oricare dintre ei poate castiga aceasta consola.