Nelu Tataru: Nou AVERTISMENT pentru Cetatenii din Romani

Nelu Tataru avertisment cetateni romani

Nelu Tataru are astazi un nou avertisment pentru toti cetatenii din Romania, unul de care este foarte bine sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre siguranta noastra, si e bine sa ne protejam cat de mult putem impotria unei posibile infectari, mai ales ca spitalele sunt deja supraaglomerate.

Nelu Tataru are un mesaj special si pentru cei care vor sa mearga la Iasi la pelerinaj pentru Sfanta Parascheva, spunandu-le ca trebuie sa respecte distantarea fizica, sa poarte masca, sa se dezinfecteze, iar asta pentru ca acolo se creeaza de obicei aglomerari foarte mari, cu sute de mii de persoane.

“Fiecare activitate este reglementată de anumite norme şi trebuie să le respectăm. La începutul acestei pandemii spuneam că nu vom avea un an normal ca în ceilalţi ani. Nu am avut sărbători pascale la fel ca în ceilalţi ani, nu am avut Rusalii, nu am avut concedii, nu am avut început de an şcolar. Deci nici aceste sărbători nu vor fi ca în ceilalţi ani.

Nu neapărat trebuie să ne gândim la un număr mare. Cei care vin şi trebuie să respecte nişte precauţii. Vrem nu vrem, suntem în timp de pandemie, vrem nu vrem sunt Sărbătorile Iaşiului, dar va trebui să le adaptăm contextului pe care îl trăim noi astăzi.” a declarat Nelu Tataru la DIGI 24.