CEC Bank: Surpriza URIASA pentru MILIOANE de Clienti Romani

CEC Bank are o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce ofera banca, dar foarte multa lume nu stia ca primeste chiar acum.

CEC Bank dobanda

CEC Bank are o surpriza foarte mare pentru milioane de clienti din toata Romania, una de care ar fi bine sa afle toti clientii din Romania, pentru ca vine cu un foarte mare bonus de care ei se pot bucura chiar acum. Mai exact, CEC Bank a decis sa le ofere clientilor din toata Romania un bonus pentru dobanda daca ei decid sa faca depozite prin intermediul aplicatiei CEC Bank Mobile Banking, ceea ce ar trebui sa fie destul de simplu, in teorie.

CEC Bank le ofera clientilor un bonus de 0.10% la dobanda pe care o primesc in mod obisnuit pentru depozitele facute in oricare dintre sucursalele sale, si e o crestere care nu trebuie trecuta prea usor cu vederea. Vorbim despre o crestere de dobanda care aduce mai multi bani pentru clientii care aleg sa isi faca depozite bancare la CEC Bank, chiar daca per total ea nu reprezinta chiar atat de mult in raport cu dobanda totala pe care o ofera banca.

CEC Bank: Surpriza URIASA pentru MILIOANE de Clienti Romani

CEC Bank e singura banca, daca nu ma insel, care le ofera clientilor bonus la dobanda pentru depozite daca isi fac depozitul prin intermediul aplicatiei mobile, ceea ce este o surpriza foarte interesanta. CEC Bank este departe de a fi banca la care multi s-ar gandi ca ar putea oferi o aplicatie mobila atat de complexa pentru clientii sai, insa iata ca cei de acolo s-au gandit sa faca servicii de care toata lumea sa fie cat se poate de multumita.

CEC Bank are separat de bonusul pentru dobanda si alte functii interesante pentru clientii care aleg sa o instaleze pe telefoanele mobile, ei putandu-se folosi de beneficiile sale pentru a-si adminsitra conturile, a face tranzactii, si nu numai. Toate aceste functii au fost implementate de catre cei de la CEC Bank chiar din momentul in care aplicatia a fost lansata, insa unele dintre cele mai noi au venit mai tarziu, iar in website-ul sau gasiti detalii despre toate.

CEC Bank distribuie aplicatia sa pentru telefoane mobile iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store in acest moment, asa ca o puteti instala oricand doriti.