BANCA Transilvania: Anunt IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti

BANCA Transilvania are un anunt foarte important pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce ofera acum pentru toti cei care vor sa profite.

BANCA Transilvania miscare

BANCA Transilvania are un anunt foarte important pentru milioanele de clienti din Romania, foarte multi dintre cei care folosesc serviciile bancii trebuind sa stie despre o schimbare foarte mare pe care institutia financiara o ofera. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere clientilor care ii folosesc aplicatia BT Pay pe iPhone si Android o noua actualizare care aduce si surprise bune pentru clienti, ceva ce e de bun augur.

BANCA Transilvania a actualizat aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android cu o implementare pentru accesoriile de fitness si aplicatiile pentru “Sanatate” disponibile in ambele sisteme de operare. BANCA Transilvania spune ca in functie de pasii facuti zilnic de catre clientii sai, acestia vor primi si oferte personalizate de care se vor putea bucura, ceea ce vine ca o idee foarte interesanta pentru a motiva oamenii sa faca mai multa miscare in fiecare zi.

BANCA Transilvania: Anunt IMPORTANT pentru MILIOANE de Clienti

BANCA Transilvania face legatura dintre aplicatia sa si aplicatiile pentru “Sanatate” din iPhone si Android, astfel ca toate datele preluate de la diversele dispozitive pentru fitness, si afisate acolo, vor fi inregistrate si in aplicatia sa. Asta inseamna ca nu veti vedea in aplicatie informatii directe de la accesoriile voastre, indiferent de ce tip sunt, insa ofertele personalizate vor fi bazate pe felul in care voi va miscati in fiecare zi prin lumea larga.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca noua versiune a aplicatiei sale va permite vizualizarea tranzactiilor in rate facute de catre clienti prin intermediul cardurilor de credit, si acestea vor putea fi ordonate mai usor in aplicatie. Aceasta schimbare e una de foarte bun augur pentru ca le va oferi clientilor posibilitatea de a gasi mai usor informatii cu privire la cardurile pe care le au inregistrate in aplicatie, si vor vedea mai usor informatii despre ele.

BANCA Transilvania a lansat actualizarea pentru aplicatiile pentru iPhone si Android inca de zilele trecute, deci o puteti instala si in telefoanele voastre chiar in momentul de fata, deci ar fi bine sa o faceti cat mai curand.