LIDL Romania: Anuntul GROZAV, ce a Decis sa ne Ofere GRATUIT

LIDL Romania are un anunt grozav facut in mod oficial pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea incepand de acum.

LIDL Romania tableta

LIDL Romania a facut o schimbare grozava, si neasteptata, pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece a decis in mod oficial sa ofere gratuit ceva ce putini se asteptau sa primeasca acum de la lantul de magazine. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, dar si o tableta Samsung daca decid sa ofere feedback privind experienta din magazine.

LIDL Romania oferea pana acum 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare pentru toti cei care decideau sa furnizeze informatii cu privire la experienta pe care au avut-o in timp ce si-au facut cumparaturile in magazine. O pagina speciala din cadrul website-ului lantului de magazine ofera posibilitatea de inscriere in promotia care aduce aceste premii, iar tot acolo a venit si marele anunt cu includerea a inca unui premiu.

LIDL Romania: Anuntul GROZAV, ce a Decis sa ne Ofere GRATUIT

LIDL Romania tableta experienta

LIDL Romania a decis ca separat de voucherele de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare sa mai ofere inclusiv o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite pentru clientii care ofera feedback pentru experienta la cumparaturi. Includerea tabletei vine cel mai probabil pentru a motiva si mai multi oameni sa ofere informatii cu privire la experienta pe care au avut-o in timp ce si-au facut cumparaturile in magazinele LIDL Romania din toata tara, poate pentru ca pana acum putini au facut-o.

LIDL Romania are foarte multe magazine in diverse locatii din Romania, si incearca sa tina o evidenta a experientei de care au parte toti clientii pentru a rezolva eventualele probleme care exista. Cei de la LIDL Romania merg pe un trend care exista si la alte lanturi de magazine din tara noastra, mai toate incercand sa afle cat mai multe despre experientele clientilor pentru a rezolva din timp toate problemele mici, sau mari, cu care ei se confrunta.

LIDL Romania va desfasura aceasta campanie pentru o lunga perioada de timp, astfel ca aveti suficiente motive pentru a profita de campanie, si a castiga fie un voucher de cumparaturi, fie o tableta de la compania Samsung.