DIGI Romania: Anunt ULUITOR, e GRATUIT 2 Luni pentru Clienti

DIGI Romania isi surprinde milioanele de clienti din toata tara cu un anunt grozav, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit timp de 2 luni de zile.

DIGI Romania claritate

DIGI Romania nu rateaza vreo ocazie de a-si ului clientii din toata tara, iar in toamna aceasta vrea sa ne arate ca este capabila sa vina cu idei foarte bune, dar si gratuitati de care oricare dintre clienti sa fie interesati. In aceasta idee, cei de la DIGI Romania au anuntat ca le ofera clientilor din toata tara gratuitate timp de 2 luni de zile pentru unul dintre importantele sale servicii, care e disponibil ca extraoptiune platita in mod normal.

DIGI Romania a anuntat ca le ofera tuturor clientilro care-si activeaza optiunea 4K posibilitatea de a o folosi gratuit timp de 2 luni de zile incepand chiar din momentul in care o activeaza in abonamentul lor. Pentru cei dintre voi care nu stiati asta, optiunea 4K pe care cei de la DIGI Romania o ofera gratuit timp de 2 luni de zile incepand de acum ofera posibilitatea de a vedea fara plata postul de televiziune DIGI 4K, dar si cel Eurosport 4K.

DIGI Romania: Anunt ULUITOR, e GRATUIT 2 Luni pentru Clienti

DIGI Romania claritate 4K

DIGI Romania anuntase inca de saptamana trecuta intentia de a oferi in mod gratuit DIGI 4K pentru clientii din toata Romania, insa nu dezvaluise si pentru ce perioada de timp ar urma sa fie disponibila gratuiatea. Ei bine, iata ca misterul a fost dezvaluit intr-un final, iar cei de la DIGI Romania ofera 2 luni de gratuiate pentru clientii care activeaza acum extraoptiunea sa 4K, dar nu si pentru cei care o au deja activa in abonamente.

DIGI Romania vinde aceasta extraoptiune la pretul de 5 LEI pe luna, deci nu vorbim despre vreo mare “afacere” pe care o fac clientii sai, insa multi si-ar dori doar sa testeze extraoptiunea inainte de a o activa. E posibil c amulti clienti ai DIGI Romania sa activeze extraoptiunea acum pentru ca e gratuita, si sa decida sa o tina in continuare pentru a putea urmari posturile de televiziune in acest format, dar ramane de vazut cati vor decide sa faca asta.

DIGI Romania ofera in cam fiecare an o perioada de gratuitate pentru extraoptiunea sa 4K, insa si unele perioade in care ea este oferita la jumatate de pret pentru cei interesati sa profite macar de acest lucru.