Orange: GROZAVA Veste pentru Multi dintre Clientii Romani

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii reusind ceva ce parea aproape imposibil acum cateva luni.

orange invaluit

Orange a facut in cursul acestei veri un anunt foarte important, reusind sa se poata lauda cu faptul ca in doar cateva luni de zile a investit suficient de mult timp si bani pentru a putea oferi acoperire 5G in proportie de 100% pentru Bucuresti. Orange are reteaua 5G din Bucuresti de ceva vreme, dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, insa aceasta nu este singura din tara pe care operatorul o are, si separat de cea din capitala, a lucrat si la celelalte.

Orange a extins acoperirea 5G din Iasi pentru o foarte mare parte din oras, putine zone ramanand in momentul de fata fara semnal, ceea ce bine ca o veste grozava pentru cei de acolo care doreau sa incerce tehnologia. Brasovul este un alt oras pentru care Orange a extins acoperirea in ultimele luni, nu la fel de mult ca in Iasi, procentual vorbind, dar inclusiv acolo exista destul de multe zone in care operatorul are acoperire de acest gen pentru clienti.

Orange: GROZAVA Veste pentru Multi dintre Clientii Romani

Orange nu a stat degeaba nici la Cluj, acolo unde acoperirea sa 5G este deasemenea mai buna, nu pentru tot orasul, dar oricum pentru zone mai mari, comuna Floresti parand totusi sa aiba acoperire 100% in acest moment. Timisoara este un alt mare oras care se bucura de acoperire 5G buna de la Orange, si acolo compania incercand sa le ofere clientilor o buna experienta de folosire a retelei sale mobile, si probabil ca va continua cu investitiile.

Orange nu a mai investit masiv pentru extinderea acoperirii 5G si in alte zone din Romania, ceea ce e cam pacat, dar pana la urma oarecum de asteptat pentru ca inca nu s-a facut licitatia pentru frecventele 5G. In aceasta idee, cei de la Orange nu stiu foarte clar ce anume ar urma sa foloseasca in materie de frecvente cu echipamentele 5G, asa ca probabil au decis sa mai astepte in alte orase pentru licitatie, si eventual reglementarile autoritatilor.

Orange este unul dintre cei trei mari operatori de telecomunicatii care au o retea 5G disponibila in momentul de fata in Romania, Telekom fiind singurul care a decis sa astepte dupa licitatia pentru frecventele 5G.