BRD Romania: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania a facut o schimbare de ultima ora pentru unii dintre clientii din Romania, iata ce s-a intamplat, si ce trebuie sa stii despre modificare.

BRD Romania coduri

BRD Romania are pentru clientii sai din toata tara o veste de ultima ora de care muilti ar trebui sa stie pentru ca le aduce o schimbare pe care o vor resimti in folosirea zilnica a serviciilor pe care le are banca. Mai exact, cei de la BRD Romania au actualizat aplicatia MyBRD Mobile pentru telefoanele iPhone, ea fiind disponibila de ieri in App Store cu schimari facute de catre banca pentru a imbunatati experienta de utilizare a clientilor.

BRD Romania si-a actualizat inca din septembrie aplicatia pentru a o face 100% compatibila cu iOS 14, deci nu exista probleme din acest punct de vedere, actualizarea de astazi fiind gandita pentru altceva. BRD Romania isi anunta clientii din toata tara ca actualizarea de astazi aduce pentru ei, in primul rand, rezolvarea unor probleme de functionare care au fost raportate pana in momentul aparitiei sale, deci experienta de folosire ar trebui sa fie mai buna.

BRD Romania: Schimbarea de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania a facut, separat de asta, si o alta imbunatatire pentru aplicatia sa, astfel ca aceasta este acum capabila sa scaneze mult mai exact codurile de bare pentru facturile pe care vreti sa le platiti prin intermediul sau. Aici vorbim despre o schimbare binevenita, iar asta deoarece multi oameni isi platesc facturile folosind aplicatiile de mobile banking ale bancilor, iar cei de la BRD Romania stiu cu siguranta cata lume are nevoie de asa ceva, astfel ca rezolva rapid problemele.

BRD Romania ofera aceasta actualizare pentru telefoanele iPhone la destul de mult timp dupa ce a fost pusa in distributie o actualizare separata pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Aceea aduce inclusiv alte noutati pentru clienti, dar pentru iPhone BRD Romania ofera altceva, astfel ca aveti parte doar de modificarile pe care vi le-am mentionat mai sus, si de nimic altceva, insa poate ca vor veni si alte noutati undeva in viitor.

BRD Romania distribuie in mod gratuit aplicatia pentru telefoanele iPhone prin intermediul App Store in toata lumea, asa ca o puteti descarca oricand doriti direct in dispozitivele voastre.