BANCA Transilvania: Surpriza SPECIALA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o surpriza speciala pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere pentru toata lumea, si cum poti profita.

BANCA Transilvania fitness

BANCA Transilvania are o surpriza speciala pentru toti clientii sai din Romania, una de care e bine sa stii inca de pe acum pentru ca te poate ajuta sa obtii ceva ce poate ca ti-ai dorit de foarte multa vreme. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca au facut o actualizare pentru aplicatiile lor pentru telefoane mobile, iar in cadrul lor au inclus o functionalitate care permite preluarea de informatii despre fitness de pe telefoane, direct din aplicatiile cu informatii despre Health.

BANCA Transilvania vine acum si cu o surpriza speciala, iar asta pentru ca toti clientii care decid sa-si interconecteze aplicatia BT Pay la aplicatiile pentru Health pot primi oferte in functie de cata miscare fac in fiecare zi. BANCA Transilvania vrea sa sustina miscarea zilnica pentru a tine corpul intr-o stare de sanatate buna, astfel ca promite sa le ofere tuturor clientilor si promotii bazate pe cat de mult timp petrec ei miscandu-se in fiecare zi.

BANCA Transilvania: Surpriza SPECIALA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania va afisa aceste promotii direct in sectiunea aplicatiei BT Pay in care sunt listate in mod obisnuit ofertele, astfel ca acolo le veti vedea pe toate, in functie de cata miscare faceti in fiecare zi. Ideea in sine este una foarte buna, cei de la BANCA Transilvania dorind sa ii convinga pe clienti sa fie mai sanatosi facand miscare, si au pregatit inclusiv premii suficient de bune pentru ca ei sa poata profita de functionalitate.

De acum pașii tăi se pot transforma în oferte. 🏃🏻‍♀️Conectează-ți conturile de fitness și le poți vedea în secțiunea premii în mișcare din BT Pay. 🙌🏻

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 7 octombrie 2020

BANCA Transilvania nu a mai avut pana acum ceva similar implementat pentru clientii sai in aplicatia BT Pay, deci vorbim despre ceva inedit, care totusi este de bun augur pentru a le aduce clientilor posibilitatea de a se bucura de ceva ce nu exista la alte banci. Ce fel de oferte va avea BANCA Transilvania pentru toata lumea acolo e greu de spus, insa este de presupus ca va fi vorba despre unele foarte bune, altfel nu ar mai fi implementat aceasta functionalitate.

BANCA Transilvania ramane cea mai mare banca din Romania, cu unele dintre cele mai bune oferte, astfel ca e bine sa profitati inclusiv de aceste promotii pe care ea le include pentru noi toti.