DACIA Logan 3: SCHIMBAREA care a LASAT MASCA pe Toata Lumea

DACIA Logan 3 a fost anuntata oficial cu o schimbare care a lasat masca pe toata lumea, iata ce modificare complet neasteptata a venit cu noul model.

DACIA Logan 3 gaz

DACIA Logan 3 a fost prezentata in mod oficial de catre DACIA cu doar cateva zile in urma, producatorul roman surprinzand foarte multa lume cu schimbarile extrem de mari pe care le-a facut pentru masinile sale, dar ele sunt foarte bune. Vorbim despre faptul ca DACIA Logan 3 are facute de catre DACIA o serie de modificari importante care transforma masina intr-un must have pentru multi, mai ales ca aduce multe dotari la bani foarte putini acum.

DACIA Logan 3 vine totusi cu o surpriza atat de mare incat mai nimeni nu credea ca ea ar fi posibila, mai exact faptul ca s-a renuntat la modelele diesel in favoarea modelelor pe benzina si GPL, care oricum se vindeau bine in Romania. Existau si multi romani care au facut transformari pentru motorizari, de la diese si benzina pe GPL, insa incepand de anul acesta exista o versiune speciala doar pe GPL, astfel ca DACIA Logan 3 vine exact cu ce vor romanii.

DACIA Logan 3: SCHIMBAREA care a LASAT MASCA pe Toata Lumea

DACIA Logan 3 fara versiune diesel mai mult ca sigur nu va supara pe mai nimeni, iar asta pentru ca romanii vor alege versiunea combinata intre GPL si benzina, care oricum are costuri de exploatare mult mai mici. Pe asta si mizeaza cei de la DACIA cu modelele acestea, GPL-ul fiind cu mult mai ieftin decat motorina si benzina, astfel ca DACIA Logan 3 in aceasta versiune ar trebui sa si fie cautata de catre multe persoane dornice sa o cumpere.

DACIA Logan 3 nu are motorizari foarte puternice, din pacate, iar asta n-ar trebui sa ne mai mire pentru ca masinile celor de la DACIA n-au fost niciodata cele mai puternice de pe piata, dar nici cele mai scumpe. Motoarele pe care DACIA Logan 3 le are la dispozitie sunt suficient de bune pentru a misca masina din loc, si a va plimba prin oras, deci orice ati alege, mai mult ca sigur ca va va satisface nevoile pentru plimbarile obisnuite prin oras, si putin prin exterior.

DACIA Logan 3 a fost prezentata oficial, insa lansarea in reprezentante urmeaza sa aiba loc abia peste cateva luni, deci mai este destul timp de asteptare pana cand ea va fi disponibila in mod oficial pentru achizitie.