DIGI Mobil: Anuntul care Confirma PUTEREA MARE din Romania

DIGI Mobil este in centrul unui anunt care-i confirma puterea mare pe care o are in Romania, iata ce a reusit sa faca operatorul de telecomunicatii.

DIGI Mobil forta

DIGI Mobil isi continua turul de forta in Romania, operatorul de telecomunicatii reusind sa isi mentina pozitia pe piata din tara noastra, in ciuda concurentei tot mai mari venita din partea competitorilor sai directi. DIGI Mobil a reusit in septembrie sa ramana lider in ceea ce priveste portarile in Romania, ceva ce era asteptat de multa lume pentru ca nicio alta companie nu a reusit pana acum sa o depaseasca in ceea ce priveste atragerea de clienti in retea.

DIGI Mobil a reusit sa convinga 34.803 romani sa se porteze in reteaua sa de telefonie mobila in luna septembrie, de aproape 3 ori mai multi decat operatorul plasat pe poziti a doua, cei de la Vodafone, iar diferanta fata de restul e tot mai mare. In ceea ce priveste partea de telefonie fixa, DIGI Mobil a fost intrecut de catre cei de la Vodafone, iar asta e o surpriza destul de mare daca ne gandim ca extrem de rar se intampla asa ceva in tara noastra.

DIGI Mobil: Anuntul care Confirma PUTEREA MARE din Romania

DIGI Mobil a fost lider la portari in reteaua de telefonie mobila de la inceputul anului si pana in prezent, iar situatia nu da semne ca se va schima prea curand, ceva ce desigur ca era de asteptat din toate punctele de vedere. DIGI Mobil este lider pe partea de portari in Romania de cativa ani buni, si e improbabil ca ceva sa se schimbe prea curand, asa ca n-ar trebui sa ne gandim ca vreun alt operator va reusi sa-l depaseasca in viitorul apropiat.

DIGI Mobil a reusti sa se mentina in topul portarilor in Romania timp de cativa ani buni multumita preturilor mici pe care le pecepe pentru ofertele pe care le are pentru serviciile sale, iar asta a ajutat foarte mult grupul. Avand in vedere felul in care au evoluat lucrurile pana acum, e de asteptat ca DIGI Mobil sa inregistreze in continuare interes foarte mare pentru portarile in retea, lucru care va mentine concurenta din tara noastra la un nivel ridicat.

DIGI Mobil a avut chiar saptamanile trecute o oferta surprinzator de buna la portare in Romania, si dupa cum se prezinta lucrurile, nu greseste cu modul in care alege sa isi atraga clientii in Romania.