Schimbarea DORITA in Samsung GALAXY S30 NU va fi Oferita

Samsung GALAXY S30 va fi lansat de catre compania Samsung fara o schimare foarte mult dorita de catre fanii seriilor de pana acum, iata ce va lipsi.

Schimbarea Samsung GALAXY S30

Samsung GALAXY S30 va fi lansat de catre compania Samsung undeva prin prima parte a anului viitor, fara ca o data clara sa fie cunoscuta, ceea ce nu e neaparat o problema, dar detaliile vis-a-vis de telefoane incep sa apara. Desi multi isi doresc sa vada in seria Samsung GALAXY S30 integrata o camera sub ecranul telefonului, ei bine din pacate se pare ca acest lucru nu se va intampla, Samsung neputand pregati aceasta tehnologie.

Samsung GALAXY S30 nu va avea o camera ascunsa sub ecran deoarece Samsung nu a reusit sa finalizeze tehnologia in baza careia se face implementarea aceasta, astfel ca seria va veni cu o camera normala in ecran, poate si cu un decupaj. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S30 nu va fi acel telefon care va arata grozav, si va fi dorit de catre toata lumea din cauza acestei schimbari, dar va veni cu alte schimbari interesante care merita avute in vedere.

Schimbarea DORITA in Samsung GALAXY S30 NU va fi Oferita

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba o camera selfie integrata chiar in centrul ecranului, exact precum modelele lansate anterior, si asta va face din telefon un dispozitiv cam la fel de banal precum modelele aparute inaintea sa. Nici macar viitoarea serie Note nu va avea o asemenea camera integrata, deci nu trebuie sa va ganditi ca doar pentru Samsung GALAXY S30 se sare peste un asemenea upgrade, cei de la Samsung avand cu totul alte planuri pentru telefoanele lor.

Samsung GALAXY S30 nu va avea o camera selfie ascunsa sub ecran, dar Samsung GALAXY Z Fold 3 ar urma sa fie primul model de telefon al coreenilor care va veni cu o asemenea noutate, chiar daca are un ecran flexibil. Nimeni nu stie deocamdata de ce acolo poate fi oferita o asemenea schimare pentru telefoane, iar in cazul Samsung GALAXY S30 nu se poate, dar probabil ca vom afla mai multe pe masura ce tehnologiile vor ajunge intr-un final la noi.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa fie prezentat in primavara anului viitor, in cursul lunii februarie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in martie, daca toate lucrurile se vor “aseza” asa cum trebuie.