BANCA Transilvania: Veste SURPRIZA, ce da GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvaniaare o veste surpriza pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit tuturor chiar de astazi.

BANCA Transilvania versa

BANCA Transilvania a anuntat o noua veste surpriza pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca are ceva grozav pe care il ofera gratuit pentru toata lumea, si e bine sa stii ce se intampla daca esti unul dintre clienti. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un premiu inteligent daca aleg ca in acest weekend sa faca miscare, in loc sa stea in case.

BANCA Transilvania a decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un Fitbit Versa daca fac miscare in urmatoarele 3 zile si o inregistreaza prin aplicatia BT Pay, recent actualizata pentru a prelua asemenea informatii. BANCA Transilvania le cere clientilor din Romania sa faca 30.000 de pasi in aceste 3 zile pentru a putea fi inscrisi in concursul sau, iar apoi prin tragere la sorti unul dintre ei va castiga smartwatch-ul.

BANCA Transilvania: Veste SURPRIZA, ce da GRATUIT Clientilor

BANCA Transilvania este prima banca din Romania care a integrat in aplicatia sa pentru mobile banking suport pentru inregistrarea de informatii din accesoriile pentru fitness, si acum vrea sa-i faca pe clienti sa-si inregistreze miscarile. Nu conteaza ce anume folositi pentru a va monitoriza miscarea in fiecare zi, BANCA Transilvania oferind premiul pentru oricine face 30.000 de pasi si ii inregistreaza in aplicatia sa BT Pay in acest weekend.

E simplu să câștigi un Fitbit Versa. Îți conectezi contul Google Fit sau Apple Health în BT Pay, ieși la plimbare…

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 9 octombrie 2020

BANCA Transilvania are in acest concurs o oferta unica pentru clientii sai din toata Romania, si nu conteaza daca folositi un iPhone, sau un telefon cu sistem de operare Android, premiul pe care il primiti este acelasi, dar numai prin tragere la sorti. Spre deosebire de concursurile anterioare facute pentru BT Pay de catre BANCA Transilvania, acesta nu are la baza tranzactii, ci activitatea pe care o fac oamenii, care e benefica pentru sanatatea lor.

BANCA Transilvania incheie acest concurs in seara zilei de duminica, asa ca aveti suficient timp pentru a face cei 30.000 de pasi, si a ii inregistra in aplicatia BT Pay pentru a participa.