WhatsApp: PROBLEMA Enervanta pe MILIOANE dintre Telefoane

WhatsApp are o problema care enerveaza milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce se intampla pe telefoane, si cum se poate rezolva acum.

WhatsApp nepregatit

WhatsApp are o problema foarte mare care se manifesta pe sute de milioane de telefoane in momentul de fata, una de care trebuie sa stie foarte multa lume pentru ca e foarte posibil sa fiti afectati de ea. Mai exact, WhatsApp are o problema cu versiunea beta a iOS 14.2, iar asta in conditiile in care destul de multi utilizatori de telefoane iPhone au instalat aceasta versiune si o folosesc in mod activ in propriile dispozitive in aceste momente.

WhatsApp are o problema in versiunea beta a iOS 14.2 din cauza careia in momentul in care se incearca inregistrarea unei poze folosind camera frontala, aplicatia se inchide in mod subit, si nu mai functioneaza. Singura solutie pentru aceasta problema era reinstalarea aplicatiei WhatsApp, pana in momentul cand o alta mai simpla a venit, ea presupunand blocarea accesului aplicatiei la camera, dar asta aduce o alta problema.

WhatsApp: PROBLEMA Enervanta pe MILIOANE dintre Telefoane

WhatsApp nu va mai putea folosi camera telefoanelor iPhone daca ii blocati accesul la ea, deci nu veti putea face poze, clipuri video, insa nici apeluri video, desi poze si video puteti face separat cu aplicatia nativa pentru Camera, si le puteti trimite prietenilor. Pentru apeluri video va trebui sa apelati la FaceTime, sau alta aplicatie de mesagerie, astfel ca daca vreti sa folositi WhatsApp fara probleme, n-ar trebui sa instalat iOS 14.2 beta in telefoanele iPhone.

WhatsApp nu poate rezolva aceasta problema pentru utilizatori, iar asta pentru ca aceasta versiune a iOS este una oferita in versiune beta de catre Apple, deci ea va fi modificata de cateva ori inainte de a fi lansata in versiunea finala. In aceasta idee, cei de la WhatsApp nu au de ce sa actualizeze aplicatia pentru ca e posibil ca Apple sa rezolve singura problema, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem cat va dura pana cand totul va reveni la normal.

WhatsApp este actualizata in mod constant de catre compania americana pentru a fi rezolvate diverse probleme de functionare, insa din pacate nu si cele care au legatura cu versiunile beta ale sistemelor de operare.