CEC Bank: Clientii Vizati de Noua ATENTIONARE de ULTIMA ORA

CEC Bank are clientii din toata Romania vizati de o noua atentionare de ultima ora, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in momentul de fata.

CEC Bank inselati

CEC Bank are toti clientii din Romania vizati de o atentionare de ultima ora prin care incearca  ii ajute sa scape de o problema foarte mare cu care se confrunta foarte multe persoane in aceasta perioada a anului. Vorbesc desigur despre problemele legate de phishing, care s-au inmultit exponential in timpul pandemiei de Coronavirus din cauza faptului ca infractorii s-au mutat in mediul online dupa ce in mediul offline n-au mai prea avut pe unde sa lucreze.

CEC Bank le spune clientilor ca niciuna dintre sucursalele sale, niciunul dintre angajati, si nici institutiile statului romani nu ne vor cere datele personale prin email, lucru pe care foarte multa lume il cam uita in aceasta perioada. CEC Bank vrea ca toti clientii sai sa fie feriti de probleme cat se poate de mult, iar asta inseamna sa nu se lase prada problemelor foarte mari cu care se pot confrunta daca isi dezvaluie datele personale catre necunoscuti.

CEC Bank: Clientii Vizati de Noua ATENTIONARE de ULTIMA ORA

CEC Bank le-a mai transmis clientilor din toata Romania sa aiba grija foarte mare la email-urile si apelurile telefonice venite de la persoane necunoscute deoarece poate fi vorba despre fraude subtantiale. Ei bine, acelasi lucru este adus in atentia tuturor inclusiv acum, si asta pentru ca numarul infractiunilor de inselaciune a crescut exponential, si nu ar fi exclus ca CEC Bank sa fi avut si destui clienti care au avut probleme din cauza infractorilor.

CEC Bank incearca sa ajute clientii de fiecare data cand apar probleme de acest gen, si vrea ca oamenii sa aiba totul in deplina siguranta, astfel ca ii in curajeaza pe oameni sa nu isi divulge datele vreodata. Desigur ca e nevoie si ca oamenii sa fie vigilenti, si sa isi dea seama de ceea ce se intampla, astfel ca atunci cand vi se cere da dati date personale prin telefon, sau email, mai bine evitati sa oferiti asemenea detalii, indiferent cine spune ca va suna.

CEC Bank nu e singura banca, sau mare companie, din Romania de la care vin informari de acest gen, dar e important si ca oamenii sa tina cont de ele, altfel ele sunt complet in zadar, din pacate.