LUNA: Anuntul OFICIAL, UIMITOARE Dezvaluire pentru Omenire

LUNA este in centrul unui important anunt oficial, iata ce uimitoare dezvaluire pentru omenire a fost facuta, si cat de mult conteaza pentru noi toti.

luna virtuala

LUNA este in centrul unui foarte important anunt astazi, iar asta pentru ca vorbim despre o dezvaluire care implica intreaga omenire, mai ales in aceasta perioada in care lucrurile sunt destul de blocate din cauza Coronavirus. Agentia spatiala Europeana, ESA, a anuntat ca va dezvalui in mod public felul in care vor arata locatiile de pe LUNA si Marte in care vor ajunge astronautii trimisi de catre ea pentru a explora atat planeta, cat si satelitul natural.

LUNA urmeaza sa fie vizitata de catre ESA undeva dupa 2024, adica in urma celor de la NASA, iar despre misiunea catre Marte deocamdata nu se stie mai nimic, in ceea ce priveste o posibila data la care ar putea avea loc. Pe 14 octombrie va fi lansata o sectiune speciala in website-ul ESA, sau un website special care va permite vizualizarea planurilor agentiei spatiale europene cu privire la LUNA, si sunt unele destul de importante, in final.

LUNA: Anuntul OFICIAL, UIMITOARE Dezvaluire pentru Omenire

LUNA este unul dintre principalele obiective ale celor de la ESA, dar si ale NASA, ambele agentii spatiale dorind sa exploreze cat mai mult din cele doua corpuri cosmice, planurile lor fiind intr-o anumita masura combinate. In aceasta idee, tot ceea ce va prezenta ESA in cursul zilei de 14 octombrie va fi facut impreuna cu adminsitratorul NASA, astfel ca vom afla foarte multe informatii interesante cu privire la LUNA, si la ceea ce vor sa faca americanii si europenii.

“Agenția Spațială Europeană (ESA) își va evidenția activitățile de explorare spațială pe scară largă cu un tur virtual către site-urile ESA din Europa. Turul virtual către „site-urile în care începe explorarea Europei a Sistemului nostru Solar pentru anii 2020” este un eveniment live pe 14 octombrie pentru Congresul Internațional de Astronautică (IAC) din acest an și „va prezenta hardware-ul și oamenii care duc Europa la Luna și Marte și înapoi.”

LUNA este mult mai aproape de Pamant decat Marte, deci e logic ca ea sa fie vizitata prima, iar planurile pentru misiunile acestea sunt cu mult mai complicate decat par la o prima vedere, mai ales ca se incearca si aducerea de probe pe Pamant. Va fi totusi foarte interesant de vazut cum priveste ESA misiunile sale spre LUNA, si ce anume vrea sa faca pentru a descoperi mai multe atat despre satelitul natural al Pamantului, cat si despre planeta Marte, atat de indepartata.

LUNA va fi vizitata de mai multe agentii spatiale in viitorul apropiat, si vom vedea cu siguranta mai multe informatii in legatura cu ceea ce se ascunde pe ea, insa inclusiv pe Marte.