Orange: Noua SURPRIZA, ce e GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

Orange are o noua surpriza grozava pentru milioane dintre clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea de acum.

Orange disney

Orange vine astazi cu o noua surpriza foarte interesanta pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le mai ofere ceva gratuit pentru a-i tine in continuare fericiti cu serviciile sale. Orange a organizat in ultimele luni o varietate de concursuri, si a oferit o varietate de premii in mod gratuit pentru clientii sai, si acum vorbim despre o noua surpriza, mai exact trei tablete care sunt oferite gratuit de catre operator pentru clienti.

Orange ofera in aceasta pagina detalii despre promotie, insa daca urmariti Disney Channel prin aplicatia Orange TV Go pana le 9 octombrie, atunci aveti sansa de a castiga una dintre cele trei tablete oferite de catre operator. Cei de la Orange nu spun ce fel de tablete ofera in mod gratuit pentru clientii care aleg sa urmareasca Disney Channel in aceasta perioada, insa daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca e cel mai probabil vorba despre tablete Android.

Orange: SURPRIZA, ce este GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti

Orange nu are obiceiul de a oferi premii foarte scumpe pentru concursurile pe care le organizeaza in mod regulat, si cam acelasi lucru cred ca se intampla inclusiv cu cel anuntat acum pentru clientii romani. Orange permite totusi inscrierea foarte simpla in acest concurs, doar prin urmarirea unui post de televiziune in aplicatia sa pentru streaming video la cerere, deci nu exista motive sa nu faceti asta pentru a avea sansa de a castiga o tableta.

Câștigă una dintre cele trei tablete sau alte premii dacă urmărești canalul Disney Channel în aplicația #OrangeTVGo ➡…

Publicată de Orange pe Vineri, 9 octombrie 2020

Orange impune vizionarea postului de televiziune Disney Channel doar prin intermediul aplicatiei Orange TV Go, astfel ca daca incercati sa urmariti postul de televiziune de pe calculator, nu veti beneficia de inscrierea in concurs. E normal acest lucru pentru ca Orange vrea sa aduca mai multa lume in aplicatia sa de streaming video la cerere, si a gasit o solutie foarte buna in aceste concursuri pe care le organizeaza in mod repetat pentru noi.

Orange desfasoara acest concurs doar pana pe data de 9 noiembrie, astfel ca daca sunteti interesati de el, ar fi bine sa va inscrieti pana atunci pentru a nu regreta ca n-ati castigat o tableta de la operator.