Telefoanele Android: Extrem de IMPORTANT Anunt de la Google

Telefoanele Android sunt in centrul unui extrem de important anunt venit de la Google, iata ce vrea sa faca marea companie americana pentru utilizatori.

Telefoanele Android controlarea

Telefoanele Android au astazi parte de un extrem de important anunt venit direct de la compania Google, iar asta pentru ca americanii au hotarat sale ofere oamenilor ceva ce isi doreau de mult. Telefoanele Android care au Google Assistant urmeaza sa le permita utilizatorilor sa controleze aplicatiile folosind comenzi vocale, ceva ce a fost promis de ceva vreme, dar este oferit abia de acum pentru utilizatorii din toata lumea, insa segmentat.

Telefoanele Android vor avea lansata aceasta functionalitate pentru Google Assistant in timp de cateva saptamani, deci nu o veti vedea chiar imediat in telefonul vostru, desi stiu ca multi o asteptati de mult timp. Google Assistant va permite controlarea anumitor functii de aplicatiile pentru telefoanele Android, insa si cautarea prin ele, ceva ce nu e chiar atat de simplu de oferit, avand in vedere complexitatea unor aplicatii oferite pentru utilizatori.

Telefoanele Android: Extrem de IMPORTANT Anunt de la Google

Telefoanele Android vor avea la lansare suport integrat pentru Google Assistant in doar 30 dintre aplicatiile din Google Play Store, cele mai populare dintre toate, urmand ca acesta sa fie extins si la altele in urmataorele luni. Google Assistant probabil ca va trebui sa invete fiecare aplicatie in parte inainte ca utilizatorii care il folosesc pe telefoanele Android sa aiba posibilitatea de a controla functii din ele, iar tot acest proces nu e usor de realizat, din pacate.

Telefoanele Android vor avea totusi o functionalitate pe care foarte multa lume o va indragi, si sunt destul de sigur ca modelele Google Pixel vor fi primele pentru care acest sistem va fi disponibil initial. Dincolo de ele, Google va oferi cu siguranta sistemul si in telefoanele Android de la alti producatori, doar ca acolo e posibil ca totul sa ajunga ceva mai tarziu decat spera multa lume, dar macar stim ca el va ajunge intr-un final.

Telefoanele Android mai au si ale surprize pregatite de catre cei de la Google, insa in cazul acesteia n-ar trebui sa conteze daca aveti Android 10, sau Android 11 instalat in dispozitivele voastre.