Anuntul Netflix pentru TOTI Romanii, ce SURPRIZE a Confirmat

Netflix are un nou anunt grozav pentru toti romanii din tara, iata ce surprize a confirmat in mod oficial pentru toata abonatii din Romania acum.

ziarul netflix

Netflix are un anunt surpriza pentru abonatii din toata Romania, platforma de streaming video la cerere continuandu-si traditia de a surprinde in mod pozitiv romanii la fiecare sfarsit de saptamana, ceea ce desigur ca e o veste grozava. Cei de la Netflix au anuntat de aceasta data care sunt filmele si serialele care sunt disponibile de saptamana, aceasta, sau care vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare, sau din lunile viitoare pentru noi.

Netflix a lansat saptamana aceasta pentru romani Deaf U, Fast & Furious Spy Racers, sezonul 2, Ginny Weds Sunny, Super Monsters: Dia de los Monsters, The Forty-Year-Old Version, sau The Haunting of Bly Manor. In continuare, cei de la Netflix spun ca Starbeam: Halloween Hero, Hubie Halloween, To the Lake, sau Bigflo & Oil au intrat in prima parte a saptamanii in biblioteca de filme si seriale pentru tara noastra, si poate ca despre unele stiti deja.

Anuntul Netflix pentru TOTI Romanii, ce SURPRIZE a Confirmat

ziarul netflix octombrie

Netflix ne spune si ce urmeaza sa mai apara prin luna octombrie in Romania, volumul 2 din Unsolved Mysteries urmand a fi lansat pe 19 octombrie pentru toata lumea, in timp ce sezonul 4 din Somebody Feed Phil va fi lansat pe 30 octombrie. Love & Anarchy va ajunge pe 4 noiembrie, sezonul 1 din Paranormal pe 5 noiembrie, Jingle Jangle pe 13 noiembrie, in timp ce Mank va fi lansat de Netflix pe data de 4 noiembrie pentru toti abonatii din Romania.

Netflix continua sa ofere creatii foarte bune pentru clientii din Romania, dar si din alte zone de pe glob, astfel ca ne putem bucura fara probleme de foarte multe creatii extrem de bune care sunt oferite pentru toata lumea. Netflix vrea sa le ofere romanilor cat mai multe motive sa se uite la creatiile din platforma sa, iar lansarile acestea constante sunt cea mai buna metoda de a ii bucura pe oamenii care zilnic fac streaming.

Netflix a lansat in Romania si multe alte filme sau seriale licentiate, astfel ca tot ceea ce vedeti mai sus nu sunt singurele creatii care sunt oferite pentru toti Romanii in ultima perioada.