Kaufland: Vestea GROZAVA, Ce face EXCLUSIV pentru Romania

Kaufland are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca in mod exclusiv pentru ei, si de ce face asta in aceasta perioada.

kaufland nastere

Kaufland isi continua povestea de succes in Romania, iar de aceasta data vorbim despre o noua surpriza grozaava de la lantul de magazine, si asta pentru ca tocmai a anuntat ceva ce ofera exclusiv pentru clientii din toata Romania. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor romani din toata tara posibilitatea de a se bucura de reduceri la produse in magazine daca sunt nascuti in data de 13 octombrie, ele fiind valabile pana pe 19 octombrie.

Kaufland implineste 15 ani de activitate in Romania in data de 13 octombrie, astfel ca de aici vine surpriza speciala, si exclusiva pentru tara noastra, deci toti cei nascuti in acea zi vor beneficia de reduceri in magazine. Kaufland ofera aceasta promotie speciala doar pentru cei care au Kaufland Card, adica acele carduri digitale care pot fi facute in oricare dintre locatiile sale, si care trebuie scanate la casa pentru a beneficia de reduceri, sau alte promotii bune.

Kaufland: Vestea GROZAVA, Ce face EXCLUSIV pentru Romania

Kaufland ofera reduceri cu aceste carduri pentru ca la crearea lor se cere si data de nastere a persoanei, verificata probabil cu un act de identitate, astfel ca asa se asigura ca persoana care se bucura de reduceri este nascuta in acea zi. Dupa aceea, din 13 octombrie, si pana in 19 octombrie, clientii Kaufland se pot bucura de oferte speciale in magazinele din toata tara, astfel ca puteti face cumparaturile la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit.

Hai să petrecem împreună!️🎉 Dacă ești născut pe 13 octombrie, îți oferim 15% reducere la prima cumpărătură în perioada 13.10 – 19.10.2020, activându-ți promoția în Kaufland Card Digital. kaufland.ro/15ani

Publicată de Kaufland Romania pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Kaufland ofera oricum reduceri foarte bune cu cardurile sale digitale, deci oricine poate oricum sa profite de ele in aceasta perioada, insa aceasta promotie noua vine ca un foarte mare bonus pentru clientii sai din toata Romania. Kaufland a avut pana acum foarte multe promotii speciale in ideea de a sarbatori cei 15 ani de activitate in tara noastra, astfel ca tot ceea ce vedem aici este doar o continuare a surprizelor foarte bune de care clientii se pot bucura.

Kaufland inca mai ofera vouchere pentru cei care-si lipesc stickere pe masini, si inca mai ofera premii de mii de euro pentru cei creativi, deci aveti multe sanse pentru a va bucura de gratuitati mari.