Vodafone: Anuntul URIAS, ce Ofera GRATUIT catre TOTI Romanii

Vodafone are un anunt urias pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar incepand din acest moment.

vodafone alergare

Vodafone are un anunt important pentru toti romanii din tara, unul de care oricine ar trebui sa profite, mai ales daca este o persoana activa, care in mod constant alearga pentru a se mentine in forma. Cei de la Vodafone ii anunta pe romani ca special pentru maratonul din Bucuresti au pregatit o serie de premii de care noi putem profita, dar chiar si cei care nu participa la acest eveniment pot profita de concurs, deci nu trebuie sa fiti in mod obligatoriu la el.

Vodafone pune la bataie 10 bratari Xiaomi Fitness Mi Band 5, deci bratari care va permit sa va monitorizati cu atentie orice fel de exercitii fizice pe care le faceti, oricand aveti nevoie de putin sport. Vodafone vrea o poza cu oamenii in timp ce alearga pentru a arata ca fac efectiv exercitii fizice pentru a se mentine in forma, ceea ce e o idee buna pentru a sustine oamenii care incearca sa fie sanatosi, si sa aiba activitate fizica in mod constant, chiar si in aceasta perioada.

Vodafone: Anuntul URIAS, ce Ofera GRATUIT catre TOTI Romanii

Vodafone le cere oricaror romani care sunt interesati sa participe la acest concurs sa publice un comentariu la postarea de mai jos impreuna cu o poza cu ei in timp ce alearga, totul incepand cu data de 11 octombrie. Intre 11 octombrie si 19 octombrie, cei de la Vodafone asteapta de la romanii din toata tara mesajele pe pagina lor de Facebook pentru a-i alege pe cei care vor castiga bratarile de fitness care sunt oferite in momentul de fata.

#CONCURS: Fie că alergi la Virtual Bucharest MARATHON sau pur și simplu alergi din pasiune, noi te susținem și te…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Vodafone incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa castige premii pentru ca fac ceva foarte bun, se mentin in forma, si nu sunt singura companie care in aceasta perioada sustine oamenii care fac si lucruri bune. Inclusiv unele dintre bancile din Romania au deasemenea concursuri similare pentru romanii care fac fitness, astfel ca exemplul celor de la Vodafone, dar si al bancilor, este fara discutie unul de urmat in aceasta perioada grea.

Vodafone va inchide concursul pe data de 19 octombrie, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de el, ar fi bine sa profitati de situatie, si sa va inscrieti inainte ca totul sa expire si sa nu mai puteti face absolut nimic.