Fortnite: Locatia SECRETA despre care Multi Jucatori Nu Stiu

fortnite laborator

Fortnite are o locatie secreta despre care foarte multi jucatori nu stiau absolut nimic, iar asta pentru ca vorbim despre ceva bine ascuns de catre Epic Games, astfel incat doar cei mai iscusiti dintre jucatori sa o gaseasca pentru a putea gasi si surprizele care sunt disponibile acolo.

Fortnite are inclus un laborator secret al lui Tony Stark, adica Iron Man, iar locatia acestuia nu e tocmai promovata de catre Epic Games, compania dorind ca utilizatorii sa descopere singuri unde se afla zona in care laboratorul secret se afla, si puteti face asta multumita hartii pe care o aveti disponibila mai jos.

Fortnite a adaugat locatia cu laboratorul secret acum cateva saptamani pentru jucatorii din intreaga lume, ea fiind disponibila in zona statului New York, astfel ca daca mergeti acolo, veti putea sa explorati inclusiv laboratorul in care Iron Man isi desfasoara activitatea, si in care sunt unele dintre costumele sale.

Fortnite este cunoscut pentru faptul ca include foarte multe surprize pentru jucatori, multe dintre ele fiind destul de greu de descoperit, astfel ca de aceasta data s-ar putea sa fiti nevoiti sa va jucati putin prin zona pentru a ajunge chiar la respectivul laborator, dar desigur ca totul va merita facut.

fortnite laborator secret iron man

Fortnite are aceasta locatie adaugata ca una permanenta, deci va puteti distra prin ea oricat doriti, si asta e o veste foarte buna pentru ca puteti sa descoperiti foarte multe lucruri interesante in ceea ce priveste jocul, dar si obiectele disponibile pentru noi toti in respectiva zona.