Google Maps: Schimbare Surpriza adusa in SECRET pe Telefoane

Google Maps are o noua schimbare surpriza facuta in secret pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce a fost modificat in aplicatie.

Google Maps iconite

Google Maps este de departe cea mai mare platforma de harti online cu navigare ghidata, iar compania Google face in mod constant modificari menite sa imbunatateasca intr-o foarte mare masura experienta de care au parte utilizatorii care o folosesc. In aceasta idee, cei de la Google au decis sa faca in secret o schimbare interesant pentru Google Maps, dar una pe care multi soferi o vor recunoaste, asta daca n-au facut-o pana in momentul de fata.

Google Maps le ofera de cativa ani utilizatorilor de telefoane iPhone posibilitatea de a schimba iconitele masinilor in aplicatie pentru navigarea ghidata si localizarea pe harta, insa pentru Android aceasta functie nu a fost oferita oficial. De cateva luni Google Maps a oefrit in versiune beta posibilitatea de a schimba iconita masinii in aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar acum ea a ajuns intr-un final si in versiune finala pentru utilizatori.

Google Maps: Schimbare Surpriza adusa in SECRET pe Telefoane

Google Maps iconite masini

Google Maps ofera, ca parte a ultimei actualizari, posibilitatea de a schimba iconita masinii care ne reprezinta pe harta, telefoanele Android neavand aceasta schimbare listata printre cele care au fost facute special ca parte a ultimei actualizari. Schimbarea iconitei masinii pentru Google Maps pe telefoanele Android se face dupa ce initiati o ruta pentru navigare ghidata, iar masina cu voi apare efectiv doar cand sunteti in modulul de navigare catre o locatie.

Google Maps ofera pentru telefoanele Android cateva optiuni pentru schimbarea iconitei masinii cu care suntem reprezentanti pe harta, alegerea acesteia fiind extrem de usoara, astfel ca totul dureaza doar cateva secunde. Ideea din spatele acestei schimbari este de a le oferi oamenilor mai multe optiuni de personalizare pentru aplicatie, ceea ce vine ca o idee foarte buna, si e interesant de vazut cam cati vor profita de acest sistem de acum incolo.

Google Maps este disponibila pentru descarcare gratuita prin intermediul Google Play Store, si va trebui sa aveti cea mai recenta versiune instalata in telefoanele voastre pentru a va putea bucura de aceasta functionalitate.