iPhone 12 Pro va fi lansat in culorile albastra, aurie, graphite si argintie

iphone 12 pro albastra aurie graphite argintie

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor fi lansate de catre compania Apple in culorile albastra, aurie, graphite si argintie, iar mai jos aveti o prezentare pentru fiecare model in parte multumita celebrului evleaks, care a reusit sa obtina imagini de presa in avans.

iPhone 12 si iPhone 12 Mini ar trebui sa fie disponibile in aceleasi culori de la compania Apple, cel putin in mod teoretic, dar nimeni nu poate garanta acest lucru in momentul de fata, insa in cateva ore ne vom lamuri si in legatura cu aceste aspecte importante.

Era de asteptat ca macar unele modele din seria iPhone 12 sa fie vandute in culoarea albastra aleasa pentru Apple Watch de catre cei de la Apple, si vedem ca acest lucru se intampla, astfel ca multi isi vor putea asorta ceasul cu telefonul dupa lansarea noilor modele.

iphone 12 albastru gold graphite auriu

Toate telefoanele din seria iPhone 12 vor fi prezentate in aceasta seara de catre compania Apple, incepand cu ora 20:00, si veti gasi aici un link pentru livestream, astfel incat sa puteti urmari in direct tot ceea ce va fi anuntat de catre compania americana pentru noi.