Telefoanele Huawei: Vestea URIASA care ENTUZIASMEAZA Fanii

Telefoanele Huawei au astazi parte de o veste uriasa care entuziasmeaza fanii din intreaga lume, iata ce a fost anuntat pentru oamenii din toata lumea.

Telefoanele Huawei entuziasmeaza

Telefoanele Huawei sunt astazi in centrul unei vesti extrem de interesante care deja a entuziasmat multi fani din intreaga lume, si asta pe buna dreptate, pentru ca vorbim despre un anunt de care oricine ar trebui sa stie. Primele teste de performante pentru noul chip Kirin 9000, care va fi folosit prima oara in seria Mate 40, au aparut pe internet, si ele ne arata ca telefoanele Huawei vor depasi cam toate telefoanele Android de pe piata.

Telefoanele Huawei vor depasi toate telefoanele actuale care au chip-uri Snapdragon, iar asta pentru ca rezultatele lor in testele multicore sunt cu peste 15% mai bune, deci vorbim despre un spor in performante. Fata de iPhone exista un spor de performante de 10% pentru telefoanele Huawei care vor veni cu acest nou chip Kirin 9000, si nu e ceva de neglijat, insa Apple va lansa astazi seria iPhone 12 cu noi procesoare, care probabil vor ajunge pe la 4000 de puncte.

Telefoanele Huawei: Vestea URIASA care ENTUZIASMEAZA Fanii

Telefoanele Huawei entuziasmeaza benchmark

Telefoanele Huawei cu chip Kirin vor beneficia de un procesor care are o frecventa de lucru de 2.04 GHz, cu unele nuclee care pot ajunge pana la 3.1 GHz, modelul testat avand si 8 GB RAM, insa probabil ca vor fi versiuni si cu 16 GB RAM. Telefoanele Huawei trec din nou printr-o evolutie importanta, compania Huawei dorind sa le ofere clientilor sai doar cele mai bune performante, componente, si cea mai buna experienta, iar asta impinge toata industria sa faca la fel.

Telefoanele Huawei au mai jos prezentata si o scurta evolutie prin care au trecut in ultimii ani de existenta, ea aratandu-ne de la ce s-a pornit, si unde au ajuns acum modelele vandute de catre chinezi. Vorbim despre schimbari foarte importante care sunt oferite pentru utilizatorii din intreaga lume, telefoanele Huawei reusind chiar sa ajunga si in topul celor mai vandute smartphone-uri, in ciuda sanctiunilor impuse de catre SUA.

Telefoanele Huawei vor avea parte de cateva luni cam dificile, din pacate, iar asta pentru ca nu se stie deocamdata ce urmeaza sa se intample cu Donald Trump, el putand ramane la Casa Alba pentru inca o perioada lunga de timp.