Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA, Doar AZI mai este GRATUIT

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce poti primi gratuit doar astazi, in ultima zi de promotie.

kaufland ultima

Kaufland are astazi un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, unul de care ar fi bine sa stii pentru ca te vizeaza in mod direct, si inca mai poti beneficia de o foarte mare gratuitate pentru tara noastra. Cei de la Kaufland au lansat acum ceva vreme un concurs special care le permite romanilor sa castige vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, iar cu ele pot lua gratuit, pana la acea valoare, produse din toate magazinele sale.

Kaufland a gandit aceasta promotie pentru ca ea sa se desfasoare pana astazi, inclusiv, azi fiind ziua in care lantul de magazine implineste efectiv 15 ani de activitate in Romania, deci azi e ultima zi in care mai aveti sansa de a le primi. Pentru a castiga un asemenea voucher trebuie sa adunati 100 de puncte in cumparaturi facute in magazinele Kaufland din toata tara, si acele puncte sa fie cumulate in cardul Kaufland Digital pe care voi il aveti deja.

Kaufland: Anuntul de ULTIMA ORA, Doar AZI mai este GRATUIT

Kaufland a gandit aceasta promotie intr-un asemenea mod incat oricine sa se poata bucura de oferta grozava, si sa obtina unul dintre cele 1500 de vouchere de cumparaturi in valoare de 150 de LEI fiecare chiar acum. Vorbim despre o promotie extrem de buna pe care nu ar trebui sa o ratati pentru ca in baza ei puteti beneficia de aceste cumparaturi gratuite in aceasta perioada dificila pentru multa lume, si poate ca va vor fi de mare ajutor.

Kaufland le permite oricaror clienti din Romania sa isi faca la punctele de informatii aceste carduri digitale, iar apoi cu un cont ele pot fi logate intr-o aplicatie pentru telefoanele iPhone si Android. Va trebui sa aratati un cod din aplicatie la casa atunci cand finalizati cumparaturile pentru a putea aduna punctele care mai apoi pot fi transformate in vouchere de 150 de LEI pe care cei de la Kaufland au decis sa le ofere pentru toata lumea acum.

Kaufland mai are si o serie de alte concursuri care urmeaza sa expire in perioada imediat urmatoare, asa ca profitati de ele cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru in Romania in aceasta ultima zi.