LUNA: Anuntul INCREDIBIL, Cum este AFECTATA Toata Omenirea

LUNA este in centrul unui anunt incredibil, iata ce eveniment major a afectat toata omenirea asa cum stim noi astazi lucrurile pe planeta Pamant.

LUNA omenirea

LUNA este din nou in centrul unui anunt incredibil venit de la oamenii de stiinta, acestia reusind sa descopere ceva ce nimeni nu a cazut ca ar fi posibil, dar care a avut un impact mult mai mare decat si-au imaginat multi. Conform unui studiu facut de catre oamenii de stiinta, atmosfera Pamantului a fost substantial afectata de catre impactul care a creat luna, iar asta desigur ca are repercusiuni si asupra a ceea ce se intampla acum pe planeta.

LUNA, conform oamenilor de stiinta, s-ar fi format in urma unui impact major dintre o planeta de dimensiunile Marte, si Pamantul, ramasitele acelei planete ramanand in orbita planetei noastra, si formand satelitul natural pe care-l avem acum. Se pare ca in urma acelui impact urias, intre 10% si 60% din atmosfera Pamantului a disparut, deci vorbim despre o ciocnire care a lasat urme adanci inclusiv in atmosfera, nu doar la suprafata.

LUNA: Anuntul INCREDIBIL, Cum este AFECTATA Toata Omenirea

LUNA nu a preluat aceasta atmosfera, ea fiind disipata in spatiul cosmic, si dupa cum prea bine stiti deja, pe satelitul natural al Pamantului nu exista vreo atmosfera, nu exista oxigen, nu exista nimic care sa poata sustine viata umana. Avand in vedere ca impactul care a format luna a avut loc acum 4 miliarde de ani, intre timp atmosfera Pamantului a fost refacuta, insa cel mai probabil nu in aceeasi forma precum a fost initial, dar aici cercetatorii nu au prea multe detalii.

“Diferite ipoteze de impact de formare a Lunii sugerează că aproximativ 10% -60% dintr-o atmosferă primordială ar fi putut fi îndepărtată direct, în funcție de scenariu. Nu găsim nicio ieșire evidentă de la tendințele de scalare la extremele parametrilor explorați. Legea scalării poate fi încorporată cu ușurință în modelele de formare a planetei.”

LUNA s-a format in urma combinarii materiei aruncate in spatiu in urma coliziunii, puterea gravitationala a Pamantului fiind cea care a contribuit la tot acest proces, si cea care trage luna tot mai aproape de noi in fiecare an. Atmosfera a fost pierduta pentru, mai mult ca sigur, o buna perioada de timp inainte de a fi refacuta, si a ajunge in stadiul in care este capabila sa sustina viata asa cum o stim in momentul de fata pe planeta Pamant.

LUNA este, deci, o sursa de foarte multe mistere, iar concluzia acestui studiu a fost obtinuta in urma unor simulari facute de catre cercetatori pentru modul in care s-a ciocnit Pamantul cu corpul cosmic de dimensiunea Marte.