Vodafone: GROZAVA Surpriza, Iata ce Primesc GRATUIT Clientii

Vodafone are o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce le ofera gratuit tuturor chiar acum, si cum poti profita de beneficiu.

vodafone primesc

Vodafone are o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere o gratuitate foarte buna pentru multi dintre noi, si una de care sa putem profita chiar in momentul de fata. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca ofera nu mai putin de 2 ani de gratuitate pentru HBO si HBO Go in Romania oricaror clienti care decid sa profite de noul pachet de televiziune, cu noul mediabox 4K, pe care-l ofera.

Vodafone, daca nu ma insel, ofera cea mai lunga perioada de gratuitate pentru HBO si HBO Go in momentul de fata in Romania, alti operatori avand deasemenea promotii cu anumite luni de gratuitate, dar nimeni nu ofera chiar atat de mult. Ideea din spatele campaniei celor de la Vodafone este una foarte buna, iar asta pentru ca in final clientii sunt cei care se bucura cel mai mult de beneficiile pe care le aduce o promotie de acest gen.

Vodafone: GROZAVA Surpriza, Iata ce Primesc GRATUIT Clientii

Vodafone a oferit gratuitate pentru HBO si HBO Go inclusiv in perioada starii de urgenta pentru clientii sai, atunci cand finaliza achizitia UPC, si dorea sa le permita oamenilor sa vada continut bun, fara sa plateasca. Acum cei de la Vodafone au in pachetul de servicii fixe incluse cele 24 de luni de gatuitate pentru HBO si HBO Go pentru toti clientii care sunt dornici sa profite de acest beneficiu urias, si mai mult ca sigur ca vor fi destui care sa faca asta.

Vodafone are peste 1 milion de clienti care-i folosesc serviciile de televiziune in momentul de fata, dar niciunul nu va beneficia de oferta decat daca incheie un contract complet nou pentru a avea aceste servicii. Vodafone are oferta disponibila exclusiv pentru clientii noi care aleg sa profite de serviciile sale, deci daca sunteti un client existent, din pacate nu aveti cum sa beneficiati de o gratuitate atat de lunga pentru aceste doua servicii importante.

Vodafone are aceast promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca este disponibila, inainte sa expire in totalitate, si asta s-ar putea intampla destul de curand.