WhatsApp: UIMIRE, Functia SECRETA pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp uimeste pe toata lumea cu o functie secreta pentru toate telefoanele iPhone si Android, dar pe care nimeni nu credea ca o va avea prea curand.

whatsapp uimire

WhatsApp surprinde intreaga lume cu o decizie la care nimeni nu se astepta pentru ca timp de aproape 10 ani de zile compania din spatele aplicatiei a refuzat sa faca acest lucru, dar acum a cedat intr-un final in fata utilizatorilor. Cei de la WhatsApp au decis intr-un final sa ne ofere posibilitatea de a ii contacta in mod direct pentru orice fel de probleme pe care le avem in ceea ce o priveste, si asta desi pana acum oamenii trebuiau sa caute metode alternative de a face asta.

WhatsApp implementeaza in aplicatia sa pentru telefoanele iPhone si Android o sectiune speciala prin care utilizatorii vor putea trimite mesaje pentru companie in ideea de a cere sa fie ajutati cu orice fel de probleme pe care le intampina. Ideea este una extrem de buna pentru ca toti cei care au diverse probleme pot contacta WhatsApp direct de acolo si raporta orice fel de situatii, cere deblocarea conturilor, si chiar mai mult decat atat.

WhatsApp: UIMIRE, Functia SECRETA pentru TOATE Telefoanele

whatsapp uimire contact

WhatsApp a creat interfata de mai sus pentru cei care sunt dornici sa profite de acest sistem, si puteti vedea cum arata totui, inclusiv in ceea ce priveste metoda prin care ni se va raspunde la orice fel de probleme am avea. Cei de la WhatsApp spun ca vor oferi raspunsuri la intrebari intr-o fereastra separata de chat, astfel ca putem astepta acolo orice fel de detalii cu privire la problemele pe care le raportam, si la ajutorul pe care il cerem.

WhatsApp se comporta intr-un final ca o companie care vrea sa aiba grija de utilizatorii sai din intreaga lume, ceva ce vine ca o veste extrem de buna pentru multi care au avut probleme cu aplicatia, si s-au chinuit serios sa le rezolve. Desigur ca asta nu garanteaza ca orice fel de probleme vor fi rezolvate, dar macar asa cei de la WhatsApp ofera o metoda mai simpla de a interactiona cu ei pentru a primi ajutor in cazul in care avem nevoie de el.

WhatsApp testeaza in momentul de fata acest sistem pentru lansare in aplicatiile pentru iPhone si Android, astfel ca ramane de vazut cat va dura pana cand functia va fi lansata in versiunea sa finala pentru noi.