Raiffeisen Bank: Cerere de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank are o cerere de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce vrea banca sa le spuna tuturor romanilor acum.

Raiffeisen Bank ora

Raiffeisen Bank vine astazi cu o cerere de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si e vorba despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca oricine ar trebui sa se gandeasca foarte serios la ceea ce transmite banca. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le cer tuturor romanilor sa ramana in siguranta de fiecare data cand fac plati, indiferent ca le fac in magazinele in care merg, sau in alte locatii publice din Romania.

Raiffeisen Bank readuce in atentie recomandarile de protectie impotriva noului Coronavirus, iar asta pentru ca vorbim despre o crestere alarmanta a numarului de cazuri noi in Romania in ultima perioada. Din cauza acestei probleme foarte mari, cei de la Raiffeisen Bank incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa ramana in siguranta, sa se protejeze atat pe ei, cat si pe cei dragi, si totul pentru a evita o posibila infectare cu COVID-19.

Raiffeisen Bank: Cerere de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank le pune la dispozitie tuturor clientilor din Romania solutii de plata mobile care le permit sa nu intre in contact mai deloc cu sistemele de plata indiferent unde merg, adica sa faca totul contactless. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le ofera clientilor optiunea de a face plati prin Apple Pay, Garmin Pay, sau Raipay, toate aceste solutii permitand folosirea telefoanelor mobile, a ceasurilor inteligente, sau a bratarilor inteligente, pentru plati.

💳📲 Card sau telefon? Tu cum alegi să plăteÅŸti ca să te protejezi pe tine ÅŸi pe cei dragi? 👉 Află toate beneficiile pe…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Raiffeisen Bank a incercat sa-i convinga pe romani sa foloseasca metodele contactless de plata in toata perioada starii de urgenta, iar cum acum lucrurile sunt si mai rele decat atunci, incearca sa faca acelasi lucru. Raiffeisen Bank le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a se proteja impotriva unei infectari cu noul Coronavirus, dar e important si ca acestia sa vrea sa se protejeze pentru a nu risca sa ajung intr-unul dintre spitalele supraaglomerate.

Raiffeisen Bank ofera mai multe informatii despre metodele contactless de plata, dar si despre protectie in timpul pandemiei de Coronavirus, direct in cadrul website-ului sau, pe care il puteti vedea in mesajul de mai sus.