Posta Romana: Vestea EXTRAORDINARA pentru Romanii din Europa

Posta Romana Vestea EXTRAORDINARA

Posta Romana are o veste extraordinara pentru romanii din toata Europa, una de care oricine ar trebui sa stie chiar acum, una care ne spune ca incepand de acum compania nationala are drum si prin Paris pentru a livra coletele oamenilor care au cate ceva de trimis.

Posta Romana a publicat si poza de mai jos cu una dintre masinile sale ajunse la, probabil, un depozit al postei nationale franceze, din Paris, astfel ca daca asunteti interesati sa trimiteti ceva acolo, ei bine acum aveti ocazia de a face acest lucru multumita noii rute disponibile.

„BUCUREŞTI, 15 octombrie 2020 – Compania Naţională Poşta Română a adăugat o nouă destinaţie pe harta reţelei rutiere europene: Paris. Astfel, începând cu luna octombrie, Poşta Română efectuează curse directe, cu maşini proprii, către capitala Franţei.

Cursa auto a fost inaugurată marţi, odată cu plecarea primului transport către Paris, efectuat cu autoutilitară şi sofer ale Poştei Române, cu peste o tonă de trimiteri poştale. Maşina a ajuns miercuri, la Paris și a plecat spre Bucureşti în aceeași zi. Cursa auto Bucureşti – Paris, care va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Franţa şi destinaţie România, va avea o frecvenţă de două ori pe lună. Parisul se adaugă astfel destinaţiilor deservite deja rutier de Poşta Română: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania şi Italia.

”Poşta Română continuă să îşi extindă reţeaua rutieră la nivel european. În contextul crizei provocate de pandemia cu Sars-Cov-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, Poşta Română găseşte soluţii pentru a-şi respecta angajamentele asumate şi pentru a asigura confortul clienţilor săi, siguranţa trimiterilor lor, dar şi rapiditatea livrării acestora”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.”

❗Avem o veste extraordinară pentru tine❗📢 Am adăugat o nouă destinaţie pe 🗺️harta reţelei rutiere europene: Paris….

Publicată de Poșta Română pe Joi, 15 octombrie 2020