WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit, ce este ASCUNS pe Telefoane

WhatsApp are un nou secret urias dezvaluit pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din toata lumea, iata ce nu ai stiut pana acum.

WhatsApp Dezvaluit

WhatsApp are un nou secret foarte important dezvaluit in mod oficial, aplicatia de mesagerie fiind in centrul foarte multor schimbari in ultimele saptamani, iar despre una serioasa v-am vorbit chiar zilele trecute. Mai exact, aplicatia WhatsApp a avut dezvaluit faptul ca va avea in sfarsit implementat un sistem de contact pentru utilizatorii care doresc sa discute cu cei care au dezvoltat aplicatia pentru iPhone si Android, dar numai daca au probleme serioase.

WhatsApp nu a avut pana in momentul de fata implementat un sistem de contact pentru utilizatorii din intreaga lume, ceva ce desigur ca nu toata lumea a vazut cu ochi buni, dar iata ca problema este rezolvata intr-un final acum. WhatsApp are in sfarsit implementata o sectiune speciala in aplicatie prin care vom putea cere ajutor pentru tot felul de probleme pe care le vom avea, si desigur ca totul este dezvaluit in exclusivitate, pentru ca a fost ascuns pana acum.

WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit, ce este ASCUNS pe Telefoane

WhatsApp Dezvaluit suport

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentat mesajul de atentionare pe care compania din spatele platformei il va afisa pentru cei care vor accesa sectiunea pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme pe care le vor avea. WhatsApp ne va spune ca toate conversatiile pe care le vom purta vor fi securizate, astfel incat sa nu poata fi citite de catre altcineva decat noi si cei care ne ofera ajutor, asa cum este de altfel si normal oriunde altundeva.

WhatsApp va afisa in fereastra de chat inclusiv un mesaj prin care le va spune utilizatorilor ca mesajele lor vor ajunge la contul oficial al platformei pentru oferirea de ajutor pentru oameni, astfel ca toti vor sti ca discuta cu cine trebuie. Din pacate, foarte multi oameni si-au facut conturi false in platforma pentru a pacali utilizatorii ca discuta cu compania, si le-au furat conturile in acest proces, astfel ca era necesara crearea unui cont oficial de contact.

WhatsApp va lansa acest cont undeva in cursul urmatoarelor saptamani, sau luni, dar deocamdata nu a fost dezvaluita vreo data clara de la care totul va fi disponibil in mod oficial pentru noi.