DACIA Logan 3: Asa ar Arata Modelul SPECIAL care a fost ANULAT

DACIA Logan 3 are parte astazi de o prezentare inedita pentru un model care nu a mai fost lansat, iata cum ar fi aratat daca era produs pentru noi.

DACIA Logan 3 anulat MCV

DACIA Logan 3, dupa cum prea bine stiati deja, a fost prezentata in cursul lunii trecute, si acum oricine poate vedea noutatile importantele pentru masinile care pot fi cumparate din perioada urmatoare de catre oricare dintre clienti. Seprat de modelele DACIA Logan 3 care au fost lansate deja de catre producator, au existat altele care n-au mai ajuns in reprezentante, iar asta in ciuda faptului ca in unele tari s-au dovedit a fi destul de populare.

DACIA Logan 3 nu mai are disponibile versiunea MCV, si nici cea pick-up, cea din urma fiind eliminata de mult, insa prima a fost produsa pana in luna iulie, cand s-a decis ca n-ar mai trebui sa fie fabricata din cauza vanzarilor slabe. Chiar daca versiunea MCV a DACIA Logan 3 nu mai este produsa, un grafician s-a gandit sa ne prezinte cum ar fi aratat acest model daca ar fi fost fabricat de catre producatorul de la Mioveni, iar mai sus, si mai jos, puteti vedea tot.

DACIA Logan 3: Asa ar Arata Modelul SPECIAL care a fost ANULAT

DACIA Logan 3 in versiunea MCV ar fi putut fi o masina cu mult mai atractiva decat modelul vandut pana in momentul de fata, si ar fi putut fi o alegere foarte buna pentru unii dintre cei care vor o masina de tip break. Vorbim despre interes mare pentru acest tip de masini in afara Romaniei, si poate ca un refresh substantial pentru linie ar fi facut o versiune MCV a DACIA Logan 3 mult mai popuilara decat modelul vandut pana in acest moment.

DACIA Logan 3 anulat pick-up
Concept facut de X-Tomi Design.

DACIA Logan 3 nu e produsa nici in versiunea pick-up, adica acea versiune tip camioneta, insa decizia de a se renunta la acest model a fost luata cu mult timp in urma, chiar daca unele afaceri au ales sa opteze pentru el. Acest model al DACIA Logan 3 e bun doar pentru cei care au firme si vor sa care marfa, nu pentru oamenii obisnuiti care vor sa faca orice altceva cu masina, insa e interesanta prezentarea acestui concept pentru posibila masina.

DACIA Logan 3 va fi disponibila in curand pentru toti cei interesati, si vorbim despre noi modele care vin cu foarte multe surprize interesante pentru clientii din toata tara in momentul de fata.