Vodafone: Anuntul FABULOS, ce Ofera GRATUIT Acum Romanilor

Vodafone a facut un anunt fabulos pentru clientii din toata Romania, iata ce inca mai este oferit gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita acum.

Vodafone fabulos

Vodafone stie cum sa-si surprinda in mod pozitiv clientii din toata tara, operatorul avand unele dintre cele mai bune oferte posibile pentru clientii din toata Romania, iar acum vorbim fix despre o asemenea initiativa de-a sa. Mai exact, cei de la Vodafone si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca primesc gratuit o serie de posturi de televiziune pentru inca doua zile, promotia fiind initial anuntata cu ceva timp in urma de catre operator.

Vodafone stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa beneficieze gratuit de posturi de televiziune care sunt oferite doar prin pachete TV, asa ca a decis acum cateva saptamani sa ofera Look, Sport Extra, FilmBox si Insight TV (4K) in mod gratuit. Vorbim despre patru posturi de televiziune pe care in mod normal cei de la Vodafone le ofereau doar contra cost pentru clientii din toata tara, insa acum oricine e dornic, poate sa le vada gratuit inca 2 zile.

Vodafone: Anuntul FABULOS, ce Ofera GRATUIT Acum Romanilor

Vodafone are in aceasta promotie inclus si un post de televiziune 4K, unul care in mod obisnuit era disponibila doar cu extraoptiunea speciala pe care operatorul a facut-o pentru cei care au televizoare compatibile cu acest format. Desigur ca nu toata lumea are asa ceva, astfel ca cei care au reusit sa le vada, se pot considera foarte norocosi, insa dupa data de 19 octombrie vor trebui sa se multumeasca doar cu vizionarea dupa activarea extraoptiunii dedicate.

Doua filme cu Kate Winslet sunt programate diseară la FilmBox Premium, A Little Chaos și The Dressmaker. Iar weekend-ul…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 16 octombrie 2020

Vodafone ofera si FilmBox Premium gratuit pentru inca doua zile, iar toate canalele fac parte din pachetele Start, sau Familia, astfel ca trebuie sa aveti unul dintre ele pentru a va putea bucura de aceasta promotie. Vodafone a gandit-o destul de bine, cu scopul de a le oferi oamenilor cat mai multe motive sa fie clientii sai, si n-ar fi rau sa profitati de ocazie pentru a va bucura de continutul grozav care este oferit impreuna cu ele chiar de acum.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand si unele dintre cele mai bune oferte pe partea de televiziune, dupa cum stiu multi dintre clientii sai.