Netflix: Decizia PROASTA care Afecteaza MILIOANE de Oameni

Netflix a luat o decizie foarte proasta care afecteaza milioane de oameni din intreaga lume, iata de ce trebuie sa te pregatesti deja pentru ce va urma.

Netflix milioane

Netflix a luat o decizie foarte proasta care afecteaza zeci de milioane de oameni de pe intreaga planeta, si vorbim despre o masura pe care nu toata lumea a vazut-o ca una foarte importanta, dar care in final se va dovedi a fi cruciala pentru viitorul ei. Cei de la Netflix au ajuns la concluzia ca trebuie crescute preturile abonamentelor pe care le ofera pentru clientii din Canada in momentul de fata, acestea fiind mai scumpe din saptamanile trecute.

Netflix a luat aceasta decizie pentru a-si acoperi costurile tot mai mari cu continutul pe care-l ofera pentru abonati, si se pare ca va continua cresterile de preturi inclusiv in alte tari de pe glob in perioada urmatoare. In SUA a anulat complet perioada de 30 de zile de proba pentru abonamentele pe care le oferea pentru clienti, si se pare ca urmeaza sa creasca deasemenea preturile pentru clienti, cei de la Netflix dorind sa faca mai multi bani in urmatoarele trimestre fiscale.

Netflix: Decizia PROASTA care Afecteaza MILIOANE de Oameni

Netflix ar putea merge in aceeasi directie inclusiv in Europa, si alte zone de pe glob, de ceva vreme fiind anuntate cresteri de preturi pentru abonamentele oferite de catre companie, si se pare ca ele vor veni oricum pentru noi. Nu se stie cu cat anume vor fi crescute preturile abonamentelor Netflix din Europa, dar e de asteptat sa vedem o crestere de 1/2 euro pentru abonati, suficient de mare pentru a supara unele persoane ce folosesc platforma.

Netflix nu a mai aplicat de ceva vreme o crestere pentru preturile abonamentelor pe care le ofera pentru clientii din toata lumea, asa ca nu e exclus sa vedem o decizie de acest gen, mai ales ca ale sale costuri de functionare au crescut. Pandemia de Coronavirus a crescut ratele de streaming in serverele Netflix, ceea ce a adus si o crestere a costurilor de functionare pentru platforma, deci o crestere a preturilor pentru abonamente era doar urmatorul pas.

Netflix va anunta fara prea mare preaviz cresterile de preturi pentru abonamente, atat in SUA, cat si in alte zone de pe glob, asa ca ar fi bine sa va pregatiti din timp pentru ceea ce va urma in cazul platformei.