Samsung: Decizia INCREDIBILA, Schimbarea facuta in Telefoane

Samsung a luat o decizie incredibila, si a facut o foarte mare schimare pentru telefoanele sale, iata ce se va intampla cu ele, si cat de mare e impactul.

Samsung incredibila

Samsung a luat o decizie incredibila care vizeaza telefoanele pe care le vinde in intreaga lume, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor clientilor sai, pentru ca vorbim despre o decizie extrem de importanta. Cei de la Samsung au luat decizia de a face noul chip Exynos 2100, care va ajunge in telefoanele din seria S30, mult mai performant decat ceea ce au pregatit cei de la Qualcomm pentru telefoanele concurente care vor ajunge pe piata.

Samsung va fabrica acest nou model de chip folosind un proces de fabricatie de 5nm, cel mai avansat disponibil acum, insa modificarea cea mare vine pentru procesor, care va folosi tehnologii noi in locul celor depasite. Conform informatiilor venite pana acum, se pare ca Samsung va integra in acest chip Exynos 2100 nuclee ARM in locul celor Mongoose, iar asta ar creste performantele de care se vor bucura clientii care le vor avea integrate in telefoane.

Samsung: Decizia INCREDIBILA, Schimbarea facuta in Telefoane

Samsung ar urma sa depaseasca chip-urile Qualcomm Snapdragon 875 cu performantele pe care le va oferi pentru chip-urile Exynos 2100, iar asta nu e tocmai ceva care poate fi trecut cu vederea prea usor. De ani de zile se chinuie Samsung sa depaseasca Qualcomm in ceea ce priveste puterea de procesare a chip-urilor integrate in telefoanele sale, si se pare ca acum a gasit in sfarsit o solutie prin care sa indeplineasca acest lucru pentru clientii sai.

Samsung vrea deasemenea sa integreze placi video AMD in chip-urile cu procesoare pentru telefoanele sale, insa aici va ramane in urma Qualcomm si in 2020, dar din 2021, sau 2022, ar urma sa ofere ceva superior pentru clienti. Se pare ca abia atunci ar urma sa fie finalizat procesul de integrare al acestor placi video in chip-urile pentru procesoarele care vor ajunge in telefoanele Samsung, dar totul depinde de cat de bine se vor descurca inginerii sai.

Samsung face eforturi foarte mari pentru a le oferi clientilor din toata lumea doar cele mai bune performante pentru telefoanele sale, si trebuie laudata pentru curajul pe care-l are pentru a merge mai departe in ciuda problemelor anterioare.